Emilia Vodos: Αυτό ήταν το σχέδιό της στο “My Style Rocks” – Η αποκάλυψη για τη σχέση της

Emilia Vodos: Αυτό ήταν το σχέδιό της στο “My Style Rocks” – Η αποκάλυψη για τη σχέση της
Emilia Vodos Glomex

Η Emilia Vodos αποκάλυψε εάν είναι όντως "πλούσια και σνομπ", περιγράφοντας το σχέδιο που είχε στο "My Style Rocks" και το οποίο ακολούθησε μέχρι το τέλος. Η αναφορά στην προσωπική της ζωή και τους γονείς της.

Στην εκπομπή “Πρωινό μας” στον ΣΚΑΙ βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης (06/07) η Emilia Vodos, η φιναλίστ του “My Style Rocks” που κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Μιλώντας για την περίοδο αυτή, μετά από την ολοκλήρωση του διαγωνισμού μόδας, είπε: Τώρα που τελείωσε, έχω λίγο μια μελαγχολία. Θα μου λείψει πάρα πολύ. Ήταν ένα καθημερινό πρόγραμμα, πέντε μέρες βγαίναμε στον “αέρα”. Υπήρχε πολλή ένταση από όλες και πολύ τρέξιμο. Εμένα μ’ αρέσει η δουλειά. Όταν μπαίνω σε κάτι, θέλω να το φτάνω μέχρι το τέλος, όπως το έκανα. Όλες οι κοπέλες ήμασταν μία και μία φέτος. Ήταν από τα πιο ωραία καστ το φετινό. Το έβλεπα και τις προηγούμενες χρονιές”.

Η Emilia Vodos αναφέρθηκε στον λόγο που μπήκε στο παιχνίδι, δηλώνοντας πως η τηλεόραση δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός, απλώς ήθελε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Όπως είπε: Μπήκα στο “My Style Rocks”, γιατί ήθελα να γίνει κάτι τόσο μεγάλο στη ζωή μου, που δεν ήξερα τι θα είναι αυτό. Ούτε περίμενα ότι θα έχει τόσο μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα. Όλα στη ζωή μου είναι σε κουτάκια, πολύ προγραμματισμένα. Και είναι όλα τόσο ήρεμα κάποιες φορές, που βαριέμαι. Ήθελα να συμβεί κάτι!”

Στη συνέχεια, η συζήτηση επικεντρώθηκε στο προφίλ που έδειξε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, της “πλούσιας και σνομπ”, αποκαλύπτοντας πως ήταν ένας ρόλος. “Όχι, σε καμία περίπτωση δεν είμαι έτσι! Όσοι με ξέρουν από πίσω, ξέρουν και τι είμαι. Ήταν όμως ένα πολύ καλό μάρκετινγκ που έκανα εγώ. Ήθελα να χτίσω ένα brand name, όχι για την τηλεόραση, κάτι fashion για την persona μου. Μπήκα μέσα με ένα πολύ ωραίο σχέδιο και αυτό ακολούθησα“.

Κάποια πράγματα τα έλεγα πιο τσιμπημένα, ήμουν πάρα πολύ έντονη. Ήθελα όμως να είμαι έντονη, αυτό ήταν το πλάνο από την αρχή. Γενικά βλέπω πολλά ριάλιτι οπότε ήξερα λίγο, πάνω κάτω, πως θα μπω σε αυτό και θα το κάνω να αξίζει. Κάπως έτσι το πήγα και σε όλο το παιχνίδι, άλλωστε. Άλλες φορές, βέβαια, δεν μπορούσα, κουραζόμουν και εγώ. Έβγαινε ο εαυτός μου, έβγαιναν οι ευαισθησίες μου και αυτά ίσως ήταν οι στιγμές που αγάπησε ο κόσμος από μένα και με στήριξαν πραγματικά μέχρι το τέλος” συμπλήρωσε.

Η ίδια ανέφερε πως έχει δεχτεί πολλές τηλεοπτικές προτάσεις και πως σε κάποιο επόμενο project, δεν θα ακολουθήσει τον ίδιο ρόλο: “Αυτό τελείωσε. Το κομμάτι αυτό το κάναμε, έκλεισε ο κύκλος, έκλεισε πάρα πολύ όμορφα για μένα. Τον σκοπό μου τον πέτυχα, οπότε από εδώ και πέρα θέλω να συνεχίσω εγώ σαν Emilia, όπως με γνώρισε ο κόσμος στον δρόμο”.

Όσο για το τι θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση, δήλωσε πως θα της άρεσε να είναι ένα πρόγραμμα που να της ταιριάζει και που να έχει το στοιχείο της επικοινωνίας με τον κόσμο, π.χ. στα backstage κάποιου show, όπως είναι το “J2US”.

Φυσικά, της έγινε ερώτηση και για την αντίδραση που είχε μετά από τον τελικό, όταν κατήγγειλε, μέσω των social media της, πως ήταν στημένη η ψηφοφορία. Η Emilia Vodos ξεκαθάρισε τα πράγματα, λέγοντας: “Το Tik Tok αντέδρασε, το twitter αντέδρασε, έπρεπε να βγω να πω εγώ κάτι σε αυτόν τον κόσμο. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την Όλγα και το λέω ειλικρινά. Της έστειλα και μήνυμα και της είπα: “Σ’αγαπώ πάρα πολύ, το άξιζες, ξέρω ότι έρχεται κάτι πολύ όμορφο για σένα”. Έπρεπε να υπερασπιστώ αυτό που είχα δείξει στον κόσμο, μέχρι το τέλος. Αυτό έκανα“.

Τέλος, η Emilia Vodos προχώρησε και σε μικρές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Όπως εξομολογήθηκε:Όταν είπα στη σχέση μου και στον πατέρα μου ότι θα πάω στο “My Style Rocks” μου κλείσανε το τηλέφωνο και “γεια σας”! Δεν τους ξαναείδατε ποτέ. Θύμωσαν πάρα πολύ. Το αγόρι μου με χώρισε την πρώτη μέρα. Δεν του αρέσουν καθόλου, ούτε του πατέρα μου, δεν θέλουν”.

Όμως, μετά, τα βρήκανε: “Ουσιαστικά δεν χωρίσαμε ποτέ, αλλά τώρα έχουν γίνει οι πιο μεγάλοι θαυμαστές μου. Πάρα πολύ μεγάλη στήριξη”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα