My Style Rocks: Παρελθόν από το show η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια

My Style Rocks: Παρελθόν από το show η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια
My Style Rocks glomex

Δεν κατάφερε να φτάσει στην τελική φάση και αποχαιρέτησε το My Style Rocks μία από τις παίκτριες που τόσο η προσωπικότητα όσο και οι εμφανίσεις τάραξαν τα νερά του show μόδας. Ποια διαγωνιζόμενη "έσωσαν" οι κριτές.

Στην τελική ευθεία έχει μπει πια το My Style Rocks και σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε ποια διαγωνιζόμενη θα αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια του show μόδας του ΣΚΑΪ.

Ο μαραθώνιος αποχωρήσεων συνεχίστηκε και στο επεισόδιο της Πέμπτης (22/06), με την Ειρήνη, την Ίριδα και τη Χριστιάννα να είναι οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση στην κρίσιμη αυτή φάση, λίγο πριν την πεντάδα του τελικού.

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της βλέποντας τόσο συναισθηματικά φορτισμένη τη Χριστιάννα, η οποία ήταν και η παίκτρια που αποφάσισαν να σώσουν οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.

Ειρήνη και Ίριδα στάθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή, τον Δημήτρη Σκουλό, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Στέλιο Κουδουνάρη αλλά και τη guest κριτή, Έλενα Χριστοπούλου, οι οποίοι αποφάσισαν ότι από το show μόδας έπρεπε να αποχωρήσει η Ειρήνη Καζάκη.

My Style Rocks: Η στιγμή της αποχώρησης

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα