Ναθαναήλ – Μεντζέλος στο NEWS 24/7: Η μεγάλη ταύτιση των κομμάτων στη νομοθετική συμπεριφορά

Ναθαναήλ – Μεντζέλος στο NEWS 24/7: Η μεγάλη ταύτιση των κομμάτων στη νομοθετική συμπεριφορά
Οι Μαρία Ναθαναήλ και Κωνσταντίνος Μεντζέλος

Τα μέλη του Vouliwatch μίλησαν στην εκπομπη του NEWS 24/7 για τον ρόλο των social media στις εκλογές αλλά και για την ταύτιση των κομμάτων στη νομοθετική συμπεριφορά.

Τη σημασία των social media και ιδιαίτερα του Tik Tok σημείωσαν τα μέλη του Vouliwatch, Μαρία Ναθαναήλ και Κωνσταντίνος Μεντζέλος στην εκπομπή του NEWS 24/7.

Ως ένα βαθμό αυτή είναι η εποχή μας και επηρεάζει και την πολιτική και την κοινωνία. Για πρώτη φορά φέτος είχαμε και τους 17άρηδες, οπότε σε αυτούς το κομμάτι των social media και δη του Ti Tok που είναι το πιο δημοφιλές, σίγουρα έπαιξε ρόλο” δήλωσε η Μ. Ναθαναήλ.

Ο Κ. Μεντζέλος τόνισε από την πλευρά του: “Το επικοινωνικό μοντέλο της ΝΔ είναι αρκετά θελκτικό στα μάτια των νέων και ίσως η επικοινωνία ήταν αυτή που σε μεγάλο βαθμό καθόρισε τη ψήφο αρκετών εξ αυτών“.

Τα μέλη της ομάδας του Vouliwatch, στάθηκαν και στη ταύτιση των κομμάτων στη νομοθετική συμπεριφορά. “Η ταύτιση στη νομοθετική συμπεριφορά είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που αφήνουν να φαίνεται” επεσήμανε η Μ. Ναθαναήλ, με τον συνάδελφό της να προσθέτει: “Τα ποσοστά μας διαψεύδουν. Δείχνουν υψηλά ποσοστά σύμπλευσης“.

Σύμφωνα με την έρευνα του Vouliwatch, την προηγούμενη 4ετία υπήρχε ταύτιση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σχεδόν στο 69%, της ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν στο 50% , ΣΥΡΙΖΑ με ΠΑΣΟΚ στο 65%, ΚΚΕ με ΜέΡΑ25 στο 73%  και Ελληνική Λύση με ΚΚΕ στο  57%.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή του NEWS24/7

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα