Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος επέστρεψε με διετές συμβόλαιο

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος επέστρεψε με διετές συμβόλαιο

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και επιστρέφει στο ΣΕΦ, αποτελώντας τη δεύτερη προσθήκη των ερυθρολεύκων μετά τον Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Μετά τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία ακόμα μεταγραφή με ερυθρόλευκο παρελθόν.

Ο λόγος για τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος υπέγραψε κλειστό διετές συμβόλαιο, ύψους 1.9 εκατομμυρίων ευρώ, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και θα είναι κάτοικος ΣΕΦ μέχρι το 2025.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr ο Αμερικανός γκαρντ τη σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία μέτρησε 7.4 πόντους, 1.3 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ ανά 15’47” σε 26 αγώνες της EuroLeague. Στον Ολυμπιακό είχε βρεθεί και τη σεζόν 2018-19, προτού δοκιμάσει την τύχη του στο NBA με τους Γιούτα Τζαζ. Επιστρέφοντας στην Ευρώπη έπαιξε για τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (2021) και έπειτα μετακόμισε στη Μαδρίτη (2021-23).

Ο Ολυμπιακός ήθελε τον Γκος και πριν από δύο χρόνια, όμως εκείνος είχε προτιμήσει τότε τη Ρεάλ, που έμοιαζε με πιο έτοιμο και σταθερό πρότζεκτ, μιας και οι ερυθρόλευκοι βρίσκονταν σε φάση ανοικοδόμησης. Πλέον, οι δύο πλευρές βρέθηκαν στην ίδια ακριβώς σελίδα και αφού ξεπέρασαν το χάσμα που υπήρχε στις διαπραγματεύσεις για το οικονομικό σκέλος του συμβολαίου, έβαλαν τις υπογραφές και θα πορευτούν μαζί για μία διετία.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα