Πέτρος Ιωαννίδης στο NEWS 24/7: Λίγο μεγαλύτερη η αποχή από την πρώτη κάλπη και μικρές μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Πέτρος Ιωαννίδης στο NEWS 24/7: Λίγο μεγαλύτερη η αποχή από την πρώτη κάλπη και μικρές μετακινήσεις των ψηφοφόρων
Ο Πέτρος Ιωαννίδης

Στο τι να περιμένουμε στις επερχόμενες εκλογές αναφέρθηκε ο πολιτικός αναλυτής της aboutpeople στην εκπομπή του NEWS 24/7. "Έχει τελειώσει το θέμα της ταύτισης" επεσήμανε ο Mάνος Χωριανόπουλος.

Για αποχή λίγο μεγαλύτερη από το 40% στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, έκανε λόγο ο πολιτικός αναλυτής της aboutpeople, Πέτρος Ιωαννίδης στην εκπομπή του NEWS 24/7 την Πέμπτη (22/06).

Η αποχή θα παίξει ρόλο στο πόσο μεγάλο θα είναι το ποσοστό των κομμάτων. Φαίνεται ότι η αποχή θα είναι λίγο μεγαλύτερη από την πρώτη κάλπη και βλέπουμε κάποιες μικρές μετακινήσεις των ψηφοφόρων των κομμάτων. Το θέμα είναι το χαμηλό ποσοστό της αξιωματικής αντιπολίτευσης” δήλωσε ο κ. Ιωαννίδης.

Από την πλευρά του ο διευθυντής του NEWS 24/7, Μάνος Χωριανόπουλος επεσήμανε: “Ξέρουμε ότι θα βγει κυβέρνηση. Οι πρώτες ήταν βουβές, τώρα είναι της ξαπλώστρας. Μπορεί να πάμε σε βουλή μέχρι 8 κόμματα. Το να μπουν όλοι αυτοί μέσα, θα είναι και μια διαφορετική φυσιογνωμία του τι θα παρακολουθούμε. Αυτό που δεν ξέρουμε από πολλά από αυτά τα κόμματα, είναι το πρόγραμμα“.

Και συνέχισε: “Έχει τελειώσει το θέμα της ταύτισης. Αν τα ποσοστά είναι επανάληψη του προηγούμενου αποτελέσματος, το ερώτημα είναι πώς ο χώρος της κεντροαριστεράς θα συνομιλήσει μεταξύ της“.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή του NEWS24/7

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα