Μάθε πώς να πουλήσεις το σπίτι σου στην τιμή που επιδιώκεις

Μάθε πώς να πουλήσεις το σπίτι σου στην τιμή που επιδιώκεις

Η HOMLI επενδύει δικά της χρήματα για τη βελτίωση της προώθησης των ακινήτων που αναλαμβάνει, χωρίς κανένα κόστος για τους ιδιοκτήτες. Έτσι, παραπάνω από το 90% των ιδιοκτητών που πουλάνε το ακίνητό τους με την HOMLI πετυχαίνουν ή ξεπερνούν την τιμή που επιδιώκουν.

Στην παρούσα κατάσταση του Ελληνικού real estate, η πώληση ενός σπιτιού αποτελεί επίπονη διαδικασία. Με τόσες φήμες, συχνά αντικρουόμενες, σχετικά με τις τιμές των ακινήτων στην χώρα μας, γίνεται δύσκολο για τους ιδιοκτήτες να γνωρίζουν αν θα μπορούσαν να έχουν πουλήσει το ακίνητό τους σε υψηλότερη τιμή ή αντίστροφα αν ζητώντας περισσότερα απ’ ότι είναι ρεαλιστικό καταλήγουν να ταλαιπωρούνται αναίτια.

Όσοι έχουν δοκιμάσει να πουλήσουν κάποιο ακίνητο τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν καλά αυτές τις δυσκολίες. Η διαδικασία αγοραπωλησίας ακινήτων δεν έχει βελτιωθεί εδώ και χρόνια, καθώς το παραδοσιακό ελληνικό real estate δεν είχε σχεδιαστεί με σκοπό την πώληση ακινήτων τον 21ο αιώνα. Αυτό δημιουργεί αληθινά προβλήματα στους ιδιοκτήτες που επιλέγουν να προχωρήσουν σε προώθηση και πώληση κάποιου ακινήτου τους. Δεν είναι ασυνήθιστο πωλητές να καταλήγουν να πουλάνε σε τιμή χαμηλότερη απ’ ότι θα μπορούσαν, και σε κάθε περίπτωση να ταλαιπωρούνται σημαντικά περισσότερο απ’ ότι θα περίμενε κανείς από μια τόσο σημαντική συναλλαγή.

Αυτά είναι τα προβλήματα που το μεσιτικό γραφείο HOMLI, επιχειρεί να λύσει μια και καλή για τους ιδιοκτήτες στην χώρα μας που επιχειρούν να πουλήσουν ή να νοικιάσουν κάποιο ακίνητό τους. Με ομάδες στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, τη Μαδρίτη, την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, η επιτυχία της εταιρείας είναι εντυπωσιακή όταν αναλογιστεί κανείς ότι σε μια πολύ παραδοσιακή αγορά όπως είναι το real estate, περισσότεροι από 250.000 Ευρωπαίοι, πολλοί από την Ελλάδα, έχουν εμπιστευτεί την HOMLI σχετικά με το ακίνητό τους.

Τι κερδίζει κανείς επιλέγοντας να πουλήσει με την HOMLI;

Εκατοντάδες επιτυχημένες συναλλαγές έχουν δείξει ότι ιδιοκτήτες που πωλούν το ακίνητό τους με την HOMLI, είναι πιο πιθανό να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την πώληση με επιτυχία, να πουλήσουν σε υψηλότερη τιμή, αλλά και να χτίσουν μια σχέση εμπιστοσύνης με τον σύμβουλο real estate που έχουν επιλέξει να συνεργαστούν.

Συγκεκριμένα, ιδιοκτήτες που πωλούν με τη HOMLI είναι 2 φορές πιο πιθανό να ολοκληρώσουν την πώληση του ακινήτου τους επιτυχημένα. Ακόμη, παραπάνω από το 90% των ιδιοκτητών αυτών καταφέρνουν να πετύχουν ή και να ξεπεράσουν την τιμή που αναζητούν.

Σε όλες τις συναλλαγές, οι ιδιοκτήτες συνεργάζονται με τον προσωπικό τους HOMLI Expert. Οι HOMLI Experts είναι έμπειροι επαγγελματίες του χώρου του real estate που γνωρίζουν καλά την τοπική αγορά, και που είναι εξοικειωμένοι με τις πιο καινοτόμες πρακτικές που μπορούν να βοηθήσουν να πωληθεί ένα ακίνητο σε υψηλότερη τιμή. Παρέχουν επαγγελματική φωτογράφιση του ακινήτου, καθώς και υποστήριξη κατά τις επισκέψεις και διαπραγματεύσεις με ενδιαφερόμενους αγοραστές. Και το πιο σημαντικό, διαθέτουν την τεχνογνωσία ώστε να κατευθύνουν τους ιδιοκτήτες σε ό,τι προκύψει στη δύσκολη και γραφειοκρατική αγορά της χώρας μας.

Πώς διαφέρει η HOMLI από τα παραδοσιακά μεσιτικά γραφεία;

Η HOMLI καταφέρνει να παρέχει τον καλύτερο τρόπο πώλησης ενός ακινήτου συνδυάζοντας εκτενή εμπειρία στο real estate με αποκλειστική πρόσβαση σε αγοραστές, καθώς και χρήση καινοτόμων τεχνολογιών. Ταυτόχρονα, επενδύει δικά της χρήματα προκειμένου να βελτιώσει την προώθηση των ακινήτων που εκπροσωπεί. Έτσι πετυχαίνει να δημιουργεί περισσότερη ζήτηση για τα ακίνητα που αναλαμβάνει το οποίο με τη σειρά του αυξάνει τη διαπραγματευτική ισχύ των ιδιοκτητών, και τελικά οδηγεί σε υψηλότερη τιμή πώλησης για το ακίνητο. Αυτό γίνεται με μηδενικό κόστος για τους ιδιοκτήτες και έχει σημαντικό αντίκτυπο στην πετυχημένη πώληση ενός ακινήτου.

Η ομάδα της HOMLI έχει ισχυρή εμπειρία στο ελληνικό real estate, την οποία έχει αποκτήσει δουλεύοντας σε εκατοντάδες υποθέσεις αγοραπωλησιών: περισσότερα από 500.000 ακίνητα έχουν αναλυθεί μέσα από την πλατφόρμα της και περισσότεροι από 4.000 ιδιοκτήτες έχουν συμβουλευτεί κάποιον HOMLI Expert σχετικά με την πώληση ή ενοικίαση του ακινήτου τους. Αυτό σημαίνει ότι οι σύμβουλοι της HOMLI έχουν αντιμετωπίσει κάθε πιθανό σενάριο που μπορεί να συμβεί σε μια αγοραπωλησία με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργήσει τεχνογνωσία που τους επιτρέπει να διαπραγματευτούν την πιο επικερδή συμφωνία και να συμβουλεύσουν τους ιδιοκτήτες σε ό,τι και να προκύψει κατά τη διαδικασία πώλησης του ακινήτου τους.

Περισσότεροι από 1.500 αγοραστές αναζητούν το επόμενο ακίνητό τους με την HOMLI. Έτσι οι ιδιοκτήτες που πωλούν με την HOMLI προωθούν το ακίνητό τους όχι μόνο στα sites αγγελιών, αλλά και σε εσωτερική λίστα που περιλαμβάνει εγχώριους και διεθνείς αγοραστές που είναι έτοιμοι να καταθέσουν προσφορά. Ως αποτέλεσμα, καταφέρνουν να πωλούν το ακίνητό τους ταχύτερα και σε υψηλότερη τιμή.

Τέλος, ως το πιο καινοτόμο μεσιτικό γραφείο της αγοράς, η HOMLI παρέχει τη νούμερο ένα πλατφόρμα για δωρεάν online εκτίμηση ακινήτου στην χώρα μας. Μέσω της ιστοσελίδας της, οι επισκέπτες μαθαίνουν πόσο αξίζει το ακίνητο που τους ενδιαφέρει χωρίς κανένα κόστος και μέσα σε λιγότερο από 1 λεπτό.

Μάθε περισσότερα σχετικά με το καινοτόμο μεσιτικό γραφείο της HOMLI μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας στο thehomli.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα