Φρέντερικ Φόρεστ: Πέθανε ο ηθοποιός του “Αποκάλυψη Τώρα”

Φρέντερικ Φόρεστ: Πέθανε ο ηθοποιός του “Αποκάλυψη Τώρα”
PRINTSCREEN

Την τελευταία του πνοή "άφησε" ο ηθοποιός Φρέντερικ Φόρεστ, γνωστός για το ρόλο του στην ταινία "Αποκάλυψη Τώρα". Οι αξιοσημείωτος στιγμές της καριέρας του.

Σε ηλικία 87 ετών πέθανε ο Αμερικανός ηθοποιός Φρέντερικ Φόρεστ, γνωστός για τη συμμετοχή του σε διάσημες ταινίες της δεκαετίας του ’70, μεταξύ αυτών η ταινία “Αποκάλυψη τώρα!” και “Η συνομιλία”.

Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο Twitter η Μπέτι Μίντλερ, συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία “The Rose”, στην οποία ο Φόρεστ είχε προταθεί για Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου.

“Πέθανε ο σπουδαίος και αγαπημένος Φρέντερικ Φόρεστ. Ευχαριστώ όλους τους φανς και φίλους για την στήριξή τους αυτούς τους τελευταίους μήνες. Ήταν ένας εκπληκτικός ηθοποιός και ένας υπέροχος άνθρωπος και είμαι τυχερή που τον είχα στη ζωή μου”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Ποιος ήταν ο Φρέντερικ Φόρεστ

Ο Φρέντερικ Φόρεστ γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου του 1936 στο Waxahachie του Τέξας. Έκανε το ντεμπούτο του σε off-Broadway παραγωγές το 1966 στο «Viet Rock» και ακολούθησαν μικροί ρόλοι σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Έγινε γνωστός με την εμφάνισή του στην ταινία του 1972 «When the Legends Die» για την οποία προτάθηκε και για Χρυσή Σφαίρα.

Είχε επίσης εμφανιστεί ως Jay “Chef” Hicks στη ταινία του 1979 «Αποκάλυψη Τώρα» αλλά και στο «Valley Girl» του 1983.

Άλλες ταινίες στις οποίες εμφανίστηκε ήταν οι «The Conversation» (1974), «The Executioner» (1975), «The Missouri Breaks» (1976), «One from the Heart» (1981), «Hammett» (1982), «Cat Chaser» (1989), «Trauma» (1993), «Lassie» (1994), «The Brave» (1997). Στον κινηματογράφο έκανε την τελευταία του εμφάνιση στο «Όλοι οι άνθρωποι του Βασιλιά» του 2006.

Στην τηλεόραση είχε εμφανιστεί σε αρκετά επεισόδια του «21 Jump Street» (1987), και στις μίνι σειρές «Lonesome Dove» (1989), «I Know My First Name Is Steven» (1989), και «Andersonville» (1996).

Ο Φρέντερικ Φόρεστ είχε παντρευτεί και χωρίσει δύο φορές.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα