Σπανούλης – Βεζένκοβ: Ο “Kill Bill” τραγουδάει “Σάσα αλάνι, μείνε στο Λιμάνι” – Βίντεο

Σπανούλης – Βεζένκοβ: Ο “Kill Bill” τραγουδάει “Σάσα αλάνι, μείνε στο Λιμάνι” – Βίντεο
Βασίλης Σπανούλης και Σάσα Βεζένκοβ PRINTSCREEN / TWITTER

Βασίλης Σπανούλης και Σάσα Βεζένκοβ συναντήθηκαν στα μπουζούκια και το μείγμα ήταν εκρηκτικό, με τον θρύλο του Ολυμπιακού και νυν προπονητή του Περιστερίου να παίρνει το μικρόφωνο να λέει "Σάσα αλάνι, μείνε στο λιμάνι".

Μετά το τέλος της χρονιάς στη Basket League και την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλων των ομάδων, ο Βασίλης Σπανούλης και ο Σάσα Βεζένκοβ βρήκαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με διαφορετικές όμως παρέες.

Ο Kill Bill είχε πάει για τα γενέθλια της Ολυμπίας Χοψονίδου και ο Σάσα γι’ αυτά του Χρήστου Μπαφέ.

Βέβαια, όπως αναφέρει το SPORT24, ήταν δεδομένο πως θα έσμιγαν κάποια στιγμή, δεν γινόταν διαφορετικά. Οι δυο τους μάλιστα πήραν το μικρόφωνο από τον Θοδωρή Φέρρη και άρχισαν να τραγουδούν, με τον άλλοτε εμβληματικό αρχηγό του Ολυμπιακού και νυν προπονητή του Περιστερίου bwin να του λέει “Σάσα αλάνι, μείνε στο λιμάνι”.

Κάπως έτσι, ο Σπανούλης κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τους οπαδούς των ερυθρολεύκων, που έβγαλαν νέο σύνθημα για τον Βεζένκοβ, προκειμένου να τον πείσουν να παραμείνει κάτοικος ΣΕΦ και να κλείσει τα αυτιά του στις σειρήνες του NBA και των Σακραμέντο Κινγκς.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα