Η 75χρονη μητέρα του Elon Musk κοιμάται σε “κουβέρτες στο πάτωμα ή στο γκαράζ” όταν επισκέπτεται τον γιο της

Η 75χρονη μητέρα του Elon Musk κοιμάται σε “κουβέρτες στο πάτωμα ή στο γκαράζ” όταν επισκέπτεται τον γιο της
H Mάγια Μασκ, μητέρα του Ίλον Μασκ κοιμάται στο πάτωμα κάθε φορά που επισκέπτεται το γιο της. Instagram

O Ίλον Μασκ είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος της Γης, ωστόσο εξακολουθεί να κοιμάται σε καναπέδες στα σπίτια των φίλων του.

Ο Ίλον Μασκ είναι γνωστός σε όλον τον κόσμο για πολλούς λόγους. Ο πρώτος είναι η διάκριση του ως του πλουσιότερου κατοίκου της Γης.

Ως παιδί, δεν τον έπαιζε κανείς. Ως ενήλικας εξακολουθεί να κοιμάται σε καναπέδες φίλων του, με τον συνιδρυτή της Google, Λάρι Πέιτζ να δηλώνει το 2015 πως “ζει σαν άστεγος. Κάποιες φορές με ρωτάει αν μπορεί να κοιμηθεί σπίτι μου”.

Μέχρι σήμερα δεν ξοδεύει χρήματα “για προσωπική κατανάλωση”, ενώ η σύντροφος του, Grimes έχει ομολογήσει ότι “πολλές φορές ζει κάτω από το όριο της φτώχειας”.

Παράδειγμα; “Όταν είχε τρυπήσει το στρώμα μας, αντί να αγοράσει άλλο, το γύρισε ώστε η τρύπα να είναι στη μεριά που κοιμόταν εκείνος. Ζει σαν να είναι παγιδευμένος μεταξύ δυο κόσμων: του σούπερ πλούσιου και του φτωχού.

Δεν ζει σαν δισεκατομμυριούχος, αλλά σαν πάμπτωχος. Ζούσαμε σε ένα μη ασφαλές σπίτι, αξίας 40.000 δολαρίων, σε γειτονιά όπου οι γείτονες κατέγραφαν ό,τι κάναμε με τις κάμερες τους και έτρωγα για οκτώ διαδοχικές ημέρες φυστικοβούτυρο”.

Η μητέρα του Μασκ, Mάγια ‘τιτίβισε’ μια σχετική πληροφορία πρόσφατα. Πως κοιμόταν σε στρώματα ή κουβέρτες στο πάτωμα ή καναπέδες ή ένα κρεβάτι στο γκαράζ, κάθε φορά που επισκεπτόταν το σπίτι του γιου της.

Είχε προηγηθεί tweet του Μασκ, σύμφωνα με το οποίο πρόσφατα πέρασε ένα ακόμα σαββατοκύριακο στον καναπέ φίλου του.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της στους Times UK, η 75χρονη Μάγια αποκάλυψε ότι όταν επισκέπτεται τον γιο της στη Boca Chica, την τοποθεσία των κεντρικών γραφείων της SpaceX στο Τέξας, συνήθως κοιμάται στο γκαράζ του σπιτιού των 45.000 δολαρίων.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου έχει επίσης, ένα προκάτ σπίτι 37 τετραγωνικών μέτρων και αξίας 50.000 δολαρίων που προορίζεται αποκλειστικά για τη φιλοξενία επισκεπτών. Προ τριετίας είχε πει ότι θέλει να εκχωρήσει τα περισσότερα από τα φυσικά υπάρχοντά του, συμπεριλαμβανομένων των σπιτιών του, αφού δεν ήθελε να ‘χει καμία οικεία στο όνομα του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα