Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Είναι έγκυος και το ανακοίνωσε στον σύζυγό της με πλακάτ

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Είναι έγκυος και το ανακοίνωσε στον σύζυγό της με πλακάτ
Κόρτνεϊ Καρντάσιαν Instagram@kourtneykardash

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ με το διάσημο μέλος της οικογένειας Kardashian να το ανακοινώνει στον σύζυγό της κατά τη διάρκεια συναυλίας σηκώνοντας πλακάτ.

Για τέταρτη φορά θα γίνει μητέρα η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν (Kourtney Kardashian) καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια είναι ξανά έγκυος.

Η 44χρονη Κόρτνεϊ, η οποία έχει αποκτήσει άλλα τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Scott Disick, αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται η ίδια σε βίντεο να ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της στον σύζυγό της Τράβις Μπάρκερ κατά τη διάρκεια της συναυλίας με τους Blink-182 στο Λος Άντζελες το βράδυ της Παρασκευής με… πλακάτ!

Την ώρα που ο σύζυγός της έπαιζε στη σκηνή, η Καρντάσιαν κράτησε ένα πλακάτ που έγραφε “Τράβις είμαι έγκυος”, ενώ το πλήθος ζητωκραύγαζε.

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και Τράβις Μπάρκερ Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File

Το ζευγάρι είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί, με την Κόρτνεϊ να αποκαλύπτει πως υποβλήθηκε σε θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η ίδια μάλιστα τον περασμένο μήνα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία της με μπικίνι, δείχνοντας γεμάτη υπερηφάνεια “λίγο σώμα εξωσωματικής γονιμοποίησης (A little IVF body)“. Το IVF είναι το ακρωνύμιο της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγικής Μεθόδου – Εξωσωματική Γονιμοποίηση (In Vitro Fertilization).

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν Instagram@kourtneykardash

Εν μέσω των θεραπειών της, περιέγραψε λεπτομερώς τις παρενέργειες που βίωσε από την εξωσωματική γονιμοποίηση, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης βάρους και των συμπτωμάτων που μοιάζουν με την εμμηνόπαυση.

“Δεν ήταν η πιο εκπληκτική εμπειρία”, δήλωσε η Κόρτνεϊ σε ένα teaser του show “The Kardashians” στο Hulu τον περασμένο Μάρτιο ενώ απευθυνόμενη στη μητέρα της, Κρις Τζένερ ανέφερε πως “είναι τόσο αγενές να σχολιάζεις ανθρώπους όταν δεν έχεις ιδέα τι περνούν”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα