Έκρηξη στο Παρίσι: Ένας αγνοούμενος – Σε κρίσιμη κατάσταση έξι τραυματίες

Έκρηξη στο Παρίσι: Ένας αγνοούμενος – Σε κρίσιμη κατάσταση έξι τραυματίες
Διασώστες ψάχνουν επιζώντες στα συντρίμια AP

Οι ταυτότητες των θυμάτων της έκρηξης μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστές. Αυξήθηκε ο αριθμός των τραυματισμένων.

Ένα άτομο εξακολουθεί να αγνοείται, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή οι τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση είναι 6, έπειτα από τη σφοδρή έκρηξη της Τετάρτης σε κτίριο στο κέντρο του Παρισιού, όπως αναφέρει η εφημερίδα New York Times. Προς το παρόν ο συνολικός αριθμός των τραυματιών είναι 50. Οι διασώστες συνεχίζουν τις έρυνες για εντοπισμό ατόμων κάτω από τα συντρίμια.

Επίσημες πληροφορίες για τις ταυτότητες των θυμάτων δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα. Παρόλα αυτά, στο κτίσμα στεγαζόταν μια μικρή σχολή μόδας Paris American Academy“, η οποία σε ανάρτησή της στο Facebook έγραψε ότι ο πρόεδρος της σχολής, Peter Carman, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση κάτω από αναισθησία.

Η κατάσταση 3 καθηγητών είναι άγνωστη, αλλά σύμφωνα με αναφορές, οι περισσότεροι μαθητές φαινόταν να είναι ασφαλείς.

Ο Φρανσουά Μπραούν, ο Γάλλος υπουργός Υγείας, δήλωσε στο ειδησεογραφικό κανάλι BFMTV ότι ορισμένα θύματα υπεστησαν τραύμα από αντικείμενα, τα οποία πετάχτηκαν από την έκρηξη, ενώ άλλα τραυματίστηκαν από τις φλόγες.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στο 5ο διαμέρισμα του Παρισιού με ένα κτίριο να καταρρέει μερικώς αφού τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα