Σασμός: Καθηλωτικό το φινάλε του β’ κύκλου – Οι σκηνές που έκοψαν την ανάσα και “μάτωσαν” το Twitter

Σασμός: Καθηλωτικό το φινάλε του β’ κύκλου – Οι σκηνές που έκοψαν την ανάσα και “μάτωσαν” το Twitter
Σκηνή από το φινάλε του Σασμού glomex

Έπεσε η αυλαία το βράδυ της Πέμπτης (13/07) για τη δεύτερη σεζόν του "Σασμού" με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν το τελευταίο και καθηλωτικό επεισόδιο του β' κύκλου. Στέλιος Μάϊνας και Δημήτρης Αλεξανδρής μάγεψαν το τηλεοπτικό κοινό.

“Κόκκινο” βάφτηκε το φινάλε του “Σασμού” και το βράδυ της Πέμπτης (13/07) προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του Alpha το τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς, το οποίο ήταν γεμάτο ανατροπές, συγκίνηση, εξομολογήσεις και πόνο.

Ο γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς που κατάφεραν να παντρευτούν κρυφά από όλους ήταν από τις λίγες ευχάριστες στιγμές του τελευταίου επεισοδίου, αφού σε μία από τις πιο δραματικές σκηνές της σειράς, ο Παύλος Βρουλάκης (Στέλιος Μάινας) έδωσε ραντεβού θανάτου με τον Ευθύμη Φαρμάκη, όπου τελικά μετά από μία συγκλονιστική στιγμή ο Φαρμάκης έπεσε νεκρός στα πόδια του Βρουλάκη.

Στέλιος Μάϊνας και Δημήτρης Αλεξανδρής μάγεψαν τους τηλεθεατές και τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους ηθοποιούς για την ερμηνεία τους.

Ίσως η πιο καθηλωτική σκηνή όμως ήταν η συνάντηση του Νικηφόρου με τον Μαθιό, όπου ο πρώτος μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι ο δολοφονός του Στεφανή και τραβά τη σκανδάλη, ενώ την ίδια στιγμή η Βασιλική, η οποία τρέχει με το αυτοκίνητο για να σταματήσει το κακό, πέφτει πάνω σε ένα δέντρο και χάνει τις αισθήσεις της, χτυπημένη και ματωμένη.

Σασμός: Οι αντιδράσεις του Twitter για το φινάλε της σεζόν

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα