Κρήτη: Παρέμβαση ΣΕΠΕ για τον 22χρονο ανασφάλιστο εγκαυματία

Κρήτη: Παρέμβαση ΣΕΠΕ για τον 22χρονο ανασφάλιστο εγκαυματία
glomex/ant1

Παρέμβαση από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας για το εργατικό ατύχημα σε ξενοδοχείο της Κρήτης και την σοκαριστική καταγγελία 22χρονου εγκαυματία τον οποίο έβαλαν στο ψυγείο με τα κρέατα αντί να μεταφέρουν σε νοσοκομείο.

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά το εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε σε ξενοδοχείο στα Μάλια του Δήμου Χερσονήσου της Κρήτης, όταν 22χρονος έπαθε εγκαύματα δευτέρου βαθμού, όταν μεταφέροντας μια γεμάτη κατσαρόλα, έπεσε καυτό λάδι στο πρόσωπο και τα χέρια του.

Ο 22χρονος, ο οποίος όπως έγινε γνωστό εργαζόταν ανασφάλιστος, όχι μόνο δεν δέχθηκε έγκαιρα τις πρώτες βοήθειες από τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου υπομένοντας σοβαρούς πόνους λόγω των εγκαυμάτων από καυτό λάδι, αλλά τον “φρόντισαν” βάζοντάς τον στο δωμάτιο με τον κλιματισμό και τα ωμά κρέατα.

Όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Εργασίας, για το εν λόγω περιστατικό έχει επιληφθεί η Επιθεώρηση Εργασίας και είναι σε εξέλιξη ο έλεγχος της επιχείρησης.

Μάλιστα, ήδη, μετά από την παρέμβαση της Επιθεώρησης Εργασίας, συμφωνήθηκε ο εργαζόμενος να εισπράξει όλα τα δεδουλευμένα και όποιες άλλες νόμιμες αποδοχές και η επιχείρηση να καλύψει τα έξοδα θεραπείας του.

Σχετική ανάρτηση έκανε και ο νέος υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα