MAD VMA 2023: Τα ανατρεπτικά ντουέτα που ξεχώρισαν – Από τσιφτετέλι μέχρι “S.A.G.A.P.O.”

MAD VMA 2023: Τα ανατρεπτικά ντουέτα που ξεχώρισαν – Από τσιφτετέλι μέχρι “S.A.G.A.P.O.”
mad.tv

Οι εμφανίσεις - συνεργασίες που έκλεψαν την παράσταση στα MAD VMA 2023. Δείτε αποσπάσματα από τα εντυπωσιακά acts της λαμπερής βραδιάς.

Εντυπωσιακά ήταν τα acts που έλαβαν χώρα στη σκηνή των MAD VMA, τα οποία φέτος διεξήχθησαν στο κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

Το βράδυ της Δευτέρας (19/06) πλήθος επωνύμων έδωσε το “παρών” στη λαμπερή διοργάνωση, ενώ για ακόμη μία χρονιά τις εντυπώσεις έκλεψαν οι ξεχωριστές και ανατρεπτικές συνεργασίες στη σκηνή των μουσικών βραβείων, καθώς και οι διασκευές διάφορων αγαπημένων τραγουδιών.

Μεταξύ άλλων, στη σκηνή εμφανίστηκαν ζωντανά η Έλενα Παπαρίζου, η Ελένη Φουρέιρα, η Josephine, η Δέσποινα Βανδή, οι Melisses, η Τάμτα, η Καλομοίρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Σάκης Ρουβάς.

Δείτε αποσπάσματα από τα MAD VMA 2023

Οι εμφανίσεις – συνεργασίες που έκλεψαν την παράσταση

Έλενα Παπαρίζου – Ελένη Φουρέιρα

Οι δύο διάσημες τραγουδίστριες ένωσαν τις δυνάμεις τους και τις φωνές τους σε ένα εκπληκτικό medley, τραγουδώντας μαζί μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Το αποκορύφωμα ήρθε όταν ερμήνευσαν τα τραγούδια τους από τη Eurovision, το “My Number One” που κατέκτησε την πρωτιά το 2004 και το “Fuego” που ήρθε δεύτερο το 2018. Οι δύο τραγουδίστριες στο τέλος της εμφάνισης τους αγκαλιάστηκαν και αντάλλαξαν και ένα φιλί στο στόμα.

Josephine – Αναστασία

Οι δύο καλλιτέχνιδες τραγούδησαν το “Είσαι μια θεά” χορεύοντας σέξι belly dance.

Δέσποινα Βανδή – Κωνσταντίνος Αργυρός

Εκτός από το ντουέτο τους, εντυπωσίασε το τσιφτετέλι που χόρεψε η Δέσποινα Βανδή στον Κωνσταντίνο Αργυρό, εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων από το πλήθος.

Τάμτα – Good Job Nicky

Οι δυο τους, με διαστημικές και σχεδόν εξωγήινες αμφιέσεις, αναβίωσαν το θρυλικό “S.A.G.A.P.O.” του Μιχάλη Ρακιντζή, που είχε πάει στη Eurovision το 2002.

Δείτε το 0:45:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα