Ρόδος: Σε εξέλιξη η φωτιά – Στο νοσοκομείο ένας τουρίστας

Ρόδος: Σε εξέλιξη η φωτιά – Στο νοσοκομείο ένας τουρίστας
Φωτιά στην Ρόδο rodiaki

Παραμένει σε εξέλιξη η φωτιά στην Ρόδο. Ένας τουρίστας εμφάνισε αναπνευστικά προβλήματα από τους καπνούς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το βράδυ σε χαμηλή βλάστηση, στην περιοχή Αφάντου στην Ρόδο, με κάπως καλύτερη εικόνα, ωστόσο σε καμία περίπτωση λόγω νύχτας δεν εφησυχάζουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Εξαιτίας των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, η φωτιά πήρε διαστάσεις. Το πύρινο μέτωπο είναι κοντά στον οικισμό και σε ξενοδοχειακή μονάδα, ωστόσο δεν απειλούνται άμεσα. Προληπτικά ωστόσο αποφασίστηκε να απομακρυνθούν λόγω των καπνών οι τουρίστες που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Levante».

Φωτιά στην Ρόδο rodiaki

Φωτιά στην Ρόδο rodiaki

Ένας τουρίστας εμφάνισε αναπνευστικά προβλήματα από τους καπνούς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής έχει αναπτυχθεί στο σημείο και συγκεκριμένα επιχειρούν 35 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 12 οχήματα, ενώ τις προσπάθειες κατάσβεσης συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα