Γαλλία: Άγρια επίθεση άνδρα σε γιαγιά και εγγονή – Βίντεο

Γαλλία: Άγρια επίθεση άνδρα σε γιαγιά και εγγονή – Βίντεο
Άνδρας επιτέθηκε σε 73χρονη γιαγιά και την εγγονή της TWITTER

Ένα βίντεο κακοποίησης που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο Μπορντό της Γαλλίας έχει προκαλέσει αναστάτωση στην κοινότητα της πόλης.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στη Γαλλία βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει άνδρα να επιτίθεται σε γυναίκα και την εγγονή της, την ώρα που έμπαιναν στο σπίτι τους.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η γυναίκα και το κορίτσι να στέκονται στην πόρτα του σπιτιού τους, καθώς πλησιάζει ένας άνδρας.

Στο σημείο εκείνο, στρέφονται για να μπουν στο σπίτι τους. Ωστόσο, την ώρα που η πόρτα πάει να κλείσει πίσω τους, ο άνδρας βάζει το πόδι του, την κρατάει ανοιχτή και τραβάει ρίχνοντας στο έδαφος τη γυναίκα και το παιδί.

Ακολουθεί μια βίαιη επίθεση, ωστόσο -όπως διακρίνεται- το παιδί καταφέρνει να ξεφύγει και να επιστρέψει στη γιαγιά του ενώ ο άνδρας τρέπεται σε φυγή.

Όπως ανακοίνωσαν οι γαλλικές αρχές, ο δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση η 73χρονη μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Το βίντεο της επίθεσης

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα