Kevin Costner: “Είπε στα παιδιά για το διαζύγιο μέσω 10λεπτης κλήσης στο Zoom”, λέει η πρώην σύζυγός του

Kevin Costner: “Είπε στα παιδιά για το διαζύγιο μέσω 10λεπτης κλήσης στο Zoom”, λέει η πρώην σύζυγός του
Kevin Costner και Christine Baumgartner Chris Pizzello/Invision/AP IMAGES

Σε εξέλιξη βρίσκεται το δικαστήριο του διαζυγίου των Kevin Costner και Christine Baumgartner. Η 49χρονη ζητά 248.000 δολάρια τον μήνα για τα παιδιά, ενώ κατηγορεί τον ηθοποιό για τον τρόπο που τους ανακοίνωσε τον χωρισμό.

Τον χωρισμό τους, μετά από 18 χρόνια γάμου, ανακοίνωσαν τον περασμένο μήνα ο Kevin Costner και η Christine Baumgartner, ενώ αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη το δικαστήριο του διαζυγίου τους.

Σύμφωνα με το Insider.com, η 49χρονη εν διαστάσει σύζυγος του Kevin Costner υποστήριξε στο δικαστήριο, μεταξύ άλλων, ότι ο 68χρονος διάσημος ηθοποιός γνωστοποίησε την είδηση του διαζυγίου στα παιδιά τους μετά από μια σύντομη βιντεοκλήση χωρίς να είναι κι εκείνη παρούσα στο δωμάτιο.

Πιο συγκεκριμένα, η Christine Baumgartner κατέθεσε δικαστικά έγγραφα την περασμένη εβδομάδα, ζητώντας μηνιαία πληρωμή 248.000 δολαρίων για εκείνη και τα παιδιά τους, Cayden, Hayes, και Grace.

Σύμφωνα με το People.com, στην κατάθεση, η γνωστή σχεδιάστρια τσαντών ισχυρίζεται ότι ο αριθμός “είναι μικρότερος από το ποσό που απαιτείται για να διατηρήσουν τα παιδιά τον συνήθη τρόπο ζωής τους” και ζητά από τον Costner να πληρώσει επίσης το 100% των διδάκτρων σε ιδιωτικό σχολείο, των εξωσχολικών δραστηριοτήτων/αθλημάτων τους και έξοδα υγειονομικής περίθαλψης για τα τρία παιδιά τους.

Kevin Costner και Christine Baumgartner Evan Agostini/Invision/AP IMAGES

Στο αίτημα, που κατατέθηκε στις 16 Ιουνίου στην κομητεία Santa Barbara, η Baumgartner ισχυρίστηκε, επίσης, ότι ο Costner είπε στα παιδιά τα νέα του διαζυγίου τους σε μια κλήση Zoom διάρκειας 10 λεπτών – χωρίς εκείνη στο δωμάτιο – ενώ ήταν σε ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας.

“Μετά από μια 24χρονη σχέση, από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Λας Βέγκας, ο Kevin είπε στα τρία παιδιά μας ότι χωρίζαμε, μέσω μιας κλήσης στο Zoom διάρκειας 10 λεπτών χωρίς την παρουσία μου”, είπε η Baumgartner στο δικαστήριο. “Είμαι ακόμα μπερδεμένη με το κίνητρό του να το κάνει αυτό μέσω μιας πολύ σύντομης σύνδεσης στο Zoom, ειδικά επειδή σχεδίαζε να έρθει στο σπίτι πέντε ημέρες αργότερα”.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για σχεδόν 20 χρόνια πριν η Baumgartner υποβάλει αίτηση διαζυγίου τον περασμένο μήνα, επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές.

Υποστήριξε ότι παρόλο που συζητούσαν για το πώς να το πουν στα παιδιά τους, ήθελε να ενημερώσει εκείνη πρώτη τα παιδιά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα