Μητσοτάκης: Σύσκεψη στο Μαξίμου για το μεταναστευτικό πριν την Σύνοδο Κορυφής

Μητσοτάκης: Σύσκεψη στο Μαξίμου για το μεταναστευτικό πριν την Σύνοδο Κορυφής
Κυριάκος Μητσοτάκης (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Το μεταναστευτικό είχε ως θέμα η πρώτη υπουργική σύσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Ποιοι υπουργοί παρευρέθηκαν.

Την πρώτη διευρυμένη υπουργική σύσκεψη είχε το απόγευμα της Τρίτης (27/06) στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αντικείμενο το μεταναστευτικό ζήτημα.

Σε αυτή μετείχαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, η υφυπουργός Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η σύσκεψη είχε προπαρασκευαστικό χαρακτήρα, ενόψει της Συνόδου Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (29/06) και έχει στην ατζέντα το μεταναστευτικό, αλλά και του Συμβουλίου Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ στις 20 Ιουλίου στην Ισπανία.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει αύριο, Τετάρτη (28/06) στις 11:00 σε συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ στις 17:00 ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα