Survivor: Μάχη για την ασυλία και αλλάζουν όλα – “Τι κάνει νιάου νιάου, η Σταυρούλα που με πλησιάζει”

Survivor: Μάχη για την ασυλία και αλλάζουν όλα – “Τι κάνει νιάου νιάου, η Σταυρούλα που με πλησιάζει”
Σάκης Κατσούλης glomex

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Survivor και οι παίκτες ανοίγουν τα χαρτιά τους και παίζουν με κάθε μέσο. Οι στρατηγικές κινήσεις που θα τους φέρουν όλο και πιο κοντά στη νίκη και η μάχη για τη δεύτερη ασυλία.

Επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (27/06) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ το Survivor All Star με τους παίκτες να ρίχνονται για ακόμη μια φορά στη μάχη διεκδικώντας την πολυοπόθητη ασυλία.

Λίγο πριν Κόκκινοι και Μπλε βρεθούν στον αγώνα για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, οι ισορροπίες έχουν πια ανατραπεί και οι παίκτες παίζουν με όλα τα χαρτιά τους ανοιχτά και δεν κρύβουν πλέον τις κινήσεις στρατηγικής που θα τους φέρουν όλο και πιο κοντά στον τελικό.

Αναλύοντας την χθεσινή ψηφοφορία, από την οποία προέκυψε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Νίκος Μπάρτζης, ο Ηλίας Μπόγδανος εμφανίστηκε ενοχλημένος που πρέπει να δικαιολογεί συνεχώς και να απολογείται για την ψήφο του, ενώ ο Σάκης Κατσούλης σχολίασε πως τόσο ο Ηλίας όσο και η Σταυρούλα Χρυσαειδή αλλάζουν συνεχώς κριτήρια.

“Η ψήφιση του Νίκου χθες με παραξένεψε πολύ όσον αφορά τον Ηλία και τη Σταυρούλα μιας και την προηγούμενη εβδομάδα είχαν ψηφίσει τον Νίκο ενώ δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, κάτι για το οποίο δεν ήταν κατακριτέο, αν και εγώ δεν το έκανα, παρ’ όλα αυτά γίνεται κατακριτέο όταν αυτή τη βδομάδα που μπορεί και να υπερασπιστεί τον εαυτό του και παίζει κανονικά δεν τον ψηφίζεις. Άρα δεν είσαι αντικειμενικός και αλλάζεις συνεχώς απόψεις”, δήλωσε ο Σάκης.

Ο ίδιος στη συνέχεια μιλώντας με τη Μαριαλένα, αναφέρθηκε στην αλλαγή συμπεριφοράς της Σταυρούλας πριν και μετά τον χθεσινό αγώνα, μόλις η παίκτρια κατάλαβε, όπως υποστήριξε ο Σάκης, ότι μπορεί να είναι εκείνος ο MVP, αφού είχε κάνει 11 νίκες.

“Σίγουρα η τελευταία αλλαγή συμπεριφοράς της, πριν και μετά τον χθεσινό αγώνα, μόλις κατάλαβε ότι μπορεί και να είμαι MVP μιας και έκανα 11 νίκες, είναι για το ενδεχόμενο του καινούργιου κανόνα που λέει ότι αν κάποιος βγει MVP μπορεί να δώσει κάποιον στον τάκο. Οπότε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Η Σταυρούλα που με πλησιάζει με σκοπό να κερδίσει την εύνοια μου και να μην την δώσω στη διαδικασία της ψήφισης και στη διαδικασία του τάκου“, είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τους παίκτες στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, όπου μεταξύ άλλων ο Νίκος Μπάρτζης μοιράστηκε τη στρατηγική του, αναφέροντας πως είναι διατεθειμένος να παίξει με όποιο μέσο και να “χαρίσει” ακόμα και αγώνες κοιτώντας καθαρά το συμφέρον του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα