Sofia Vergara: Χωρίζει και το “γιορτάζει” σε μπαλκόνι με θέα την ακτή Αμάλφι

Sofia Vergara: Χωρίζει και το “γιορτάζει” σε μπαλκόνι με θέα την ακτή Αμάλφι
Sofia Vergara Instagram@sofiavergara

Διαζύγιο μετά από 7 χρόνια γάμου με τον Joe Manganiello παίρνει η Sofia Vergara, η οποία απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με τις φίλες της σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά της νότιας Ιταλίας. Οι αναρτήσεις με μαγιό.

Sofia Vergara και καλοκαίρι είναι ομολογουμένως ένας εκρηκτικός συνδυασμός και κάνοντας μία μικρή επίσκεψη στα social media της διάσημης ηθοποιού καταλαβαίνει κανείς τι εννοούμε.

Η 51χρονη ηθοποιός μπορεί να περνάει μία δύσκολη περίοδο στα προσωπικά της, αφού μαζί με τον σύζυγό της Joe Manganiello αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να πάρουν διαζύγιο μετά από 7 χρόνια έγγαμου βίου, βρίσκεται στην Ιταλία για μερικές στιγμές χαλάρωσης και ανασυγκρότησης.

Μόλις χθες, Δευτέρα (17/07) και ενώ η Sofia Vergara κάνει τουρ στον ιταλικό νότο, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του και με κοινή δήλωση στο Page Six, είπε πως “πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπάμε και νοιαζόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή καθώς κατευθυνόμαστε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας“.

Ωστόσο, η ίδια επέλεξε να μη το βάλει κάτω και μέσω του λογαριασμού της στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από το ταξίδι της στο Ravello, ένα από τα πιο γραφικά χωριά της νότιας Ιταλίας, όπου βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα.

Η ίδια φορώντας ένα αποκαλυπτικό μπλε λεοπάρ μαγιό ποζάρει από ένα μπαλκόνι που έχει θέα το Αμάλφι ενημερώνοντας ότι είναι οι τελευταίες ημέρες των διακοπών της στην Ιταλία φροντίζοντας παράλληλα να ενυδατώνεται, αφού όπως γράφει χαριτολογώντας η θερμοκρασία στο Ravello έφτασε τους 92 βαθμούς.

Η είδηση του χωρισμού του ζευγαριού έρχεται μία εβδομάδα αφότου η Vergara γιόρτασε τα 51α γενέθλιά της. Για τον λόγο αυτό η ηθοποιός ταξίδεψε στην Ιταλία, ωστόσο σε καμία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε δεν απεικονίζεται ο Manganiello.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από δύο εβδομάδες η ηθοποιός μοιράστηκε με τους 30,3 εκατ. ακόλουθούς της ένα throwback από τις διακοπές της με τον πρώην πλέον σύζυγό της στην Ιταλία πέρυσι.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα