Κως: Βίντεο – ντοκουμέντο με τον 32χρονο δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της Αναστάζια

Κως: Βίντεο – ντοκουμέντο με τον 32χρονο δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της Αναστάζια
Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές GLOMEX / MEGA

Το φως της δημοσιότητας βλέπει βίντεο - ντοκουμέντο με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω. Οι ύποπτες κινήσεις του.

Τραγικός ήταν ο επίλογος στις έρευνες για την 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία, καθώς το απόγευμα της Κυριακής η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή.

Το άψυχο σώμα της κοπέλας βρέθηκε από εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Η σορός της ήταν γυμνή και τυλιγμένη με ένα σεντόνι, ενώ η μισή έως και το κεφάλι ήταν καλυμμένη με σακούλα, μέσα στο νερό, κάτω από ένα δέντρο και από πάνω της ο δράστης είχε τοποθετήσει και κλαδιά.

Το σημείο όπου βρέθηκε απέχει περίπου 2 χλμ. από το σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές και σχεδόν 500μ. από εκεί που βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο.

Το MEGA φέρνει στο φως της δημοσιότητας βίντεο, δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας. Σε αυτό διακρίνεται ο 32χρονος ο οποίος φτάνει με το ποδήλατό του έξω από ένα μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι. Στη συνέχεια, μπαίνει μέσα και ζητά να κάνει ανάληψη ενός ποσού μέσω πολυεθνικής εταιρείας μεταφοράς χρημάτων.

Αφού παίρνει χρήματα που τα στέλνει κάποιος γνωστός του από το Κουβέιτ, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ρωτά την υπάλληλο αν μπορούν να του εκδώσουν αεροπορικό εισιτήριο για το εξωτερικό.

Αφού του λένε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, αποχωρεί από το κατάστημα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, τον συλλαμβάνει άλλη κάμερα ασφαλείας να κατευθύνεται προς συγκεκριμένο σημείο και να γυρνά πίσω σε κατάσταση πανικού με στάχια στα ρούχα του.






Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα