Μαλαισία: Διεκόπη συναυλία όταν ο τραγουδιστής φίλησε μέλος της μπάντας επί σκηνής

Μαλαισία: Διεκόπη συναυλία όταν ο τραγουδιστής φίλησε μέλος της μπάντας επί σκηνής
The 1975 Amy Harris/Invision/AP

Διακόπηκε κακήν κακώς συναυλία των "The 1975" στη Μαλαισία, όταν ο Matty Healy, από σκηνής, επιτέθηκε στους νόμους της χώρας που στρέφονται κατά της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και στη συνέχεια φίλησε τον μπασίστα.

Το βρετανικό ποπ συγκρότημα “The 1975” διέκοψε τη συναυλία του σε μουσικό φεστιβάλ της Μαλαισίας, αφού ο frontman, Matty Healy, φίλησε έναν άνδρα, μέλος της μπάντας επί σκηνής και επέκρινε τους νόμους της χώρας κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ προσώπων.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Healy φιλάει τον μπασίστα Ross MacDonald αφού προχώρησε σε μια ακτιβιστικής χροιάς ομιλία στο κοινό του μουσικού φεστιβάλ Good Vibes της Κουάλα Λουμπούρ το βράδυ της Παρασκευής, στην οποία επέκρινε τη στάση της κυβέρνησης της Μαλαισίας κατά της ομοφυλοφιλίας.

Σημειώνεται ότι η ομοφυλοφιλία αποτελεί έγκλημα στη Μαλαισία.

«Έκανα ένα λάθος. Όταν κλείναμε συναυλίες, δεν το έψαξα» είπε ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, προσθέτοντας ότι δεν βρίσκει το νόημα «να προσκαλέσουμε τους The 1975 σε μια χώρα και μετά να μας λένε με ποιον μπορούμε να κάνουμε σεξ».

Αργότερα ο Healy διέκοψε τη συναυλία, λέγοντας στο κοινό: «Εντάξει, πρέπει να φύγουμε. Μόλις μας απαγόρευσαν την είσοδο στην Κουάλα Λουμπούρ, θα σας δω αργότερα».

Δείτε τα επίμαχα βίντεο με την ομιλία του frontman του συγκροτήματος και το φιλί στον μπασίστα:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα