Κολωνός: Ελεύθερος ο 63χρονος και άλλοι δύο κατηγορούμενοι για σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης

Κολωνός: Ελεύθερος ο 63χρονος και άλλοι δύο κατηγορούμενοι για σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης
Κολωνός ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 63χρονος μετά την απολογία με τη σύμφωνα γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Με εντολή για προσωρινή κράτηση ενός από τους τέσσερις κατηγορούμενους για σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης από τον Κολωνό ολοκληρώθηκαν μετά από μαραθώνια διαδικασία οι απολογίες των κατηγορουμένων που υπέδειξε το κορίτσι για τα ραντεβού της φρίκης μαζί της.

Μεταξύ των τεσσάρων που σήμερα βρέθηκαν ενώπιον του 14ου τακτικού Ανακριτή κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, ήταν και ο 63χρονος που στις αρχές του μήνα είχε προσπαθήσει να προσελκύσει και να αποπλανήσει ανήλικο κορίτσι, ο οποίος μετά την απολογία του και με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Στην φυλακή κρίθηκε ότι πρέπει να οδηγηθεί μόνον ο 46χρονος κατηγορούμενος με καταγωγή από το Πακιστάν, ιδιοκτήτης καταστήματος κινητής τηλεφωνίας.

Η διαδικασία για τους υπόλοιπους κατηγορούμενους έληξε με την επιβολή περιοριστικών όρων που σύμφωνα με τους δικαστικούς λειτουργούς προσδιορίστηκαν σε:

Εμφάνιση μία φορά το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα σε ότι αφορά τον 43χρονο υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων ,με καταγωγή από το Πακιστάν.

Δύο φορές το μήνα στον 63χρονο ημεδαπό, στον οποίο επιπλέον επιβλήθηκε και απαγόρευση οποιασδήποτε επικοινωνίας με την ανήλικη.

Τέλος στον 82χρονο κατηγορούμενο επιβλήθηκε μόνο ο όρος της απαγόρευσης οποιασδήποτε επικοινωνίας με το κορίτσι.

Οι δύο τελευταίοι κατοικούν στην γειτονιά που είναι το σπίτι της οικογένειας της 12χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ενώπιον του Ανακριτή την κατηγορία που τους αποδίδεται ,με τον 63χρονο να ισχυρίζεται πως ποτέ δεν πλησίασε την 12χρονη με το αυτοκίνητο του , όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί εναντίον του.

Μάλιστα φέρεται να είπε στην απολογία του πως το αυτοκίνητο που το κορίτσι περιέγραψε στην κατάθεση της για την σεξουαλική κακοποίηση της από τον 63χρονο, ο κατηγορούμενος το αγόρασε αργότερα από τον χρόνο που προσδιορίζεται στην κατηγορία.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή ότι δε γνωρίζει ούτε την ανήλικη, ούτε τον προφυλακισμένο για μαστροπεία και βιασμό, Ηλία Μίχο.

Ο 43χρονος αρνείται ότι προέβη σε σεξουαλικές πράξεις με το κορίτσι, μέσα στο χώρο του βενζινάδικου, όπου εργαζόταν, κατά τις βραδινές ώρες. Όπως φέρεται να είπε απολογούμενος, στην συγκεκριμένη επιχείρηση εργάζεται μόνο το πρωί και επιπλέον το πρατήριο δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας, όπως υποστηρίζει η ανήλικη, ενώ ο ίδιος διαμένει μόνος ακριβώς απέναντι από το βενζινάδικο.

O 46χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, πατέρας δυο παιδιών δηλώνει ότι η ανήλικη έχει μπερδέψει την επιχείρησή του με άλλη και ότι ο ίδιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά 20 χρόνια στην περιοχή.

Όσον αφορά τον γηραιότερο των κατηγορουμένων, φέρεται να υποστήριξε ότι το κορίτσι περιστασιακά τον βοηθούσε με τις σακούλες από τις αγορές στο σούπερ μάρκετ, ενώ όπως είπε δεν γνωρίζει τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης, κατηγορούμενο για μαστροπεία , Ηλία Μίχο. Τους ισχυρισμούς του φαίνεται να επιβεβαίωσε η σύζυγός του, η οποία κατέθεσε υπερ του, ως μάρτυρας στον ανακριτή.

Αύριο στον ανακριτή αναμένεται να απολογηθούν δύο νέοι συλληφθέντες. Πρόκειται για έναν 43χρονο με καταγωγή από την Αλβανία και έναν 32χρονο από το Πακιστάν.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα