Τσαπανίδου: “Σήμερα εμείς παίρνουμε τα μηνύματα και τα μαθήματά μας”

Τσαπανίδου: “Σήμερα εμείς παίρνουμε τα μηνύματα και τα μαθήματά μας”
Πόπη Τσαπανίδου glomex/mega

Την έντονη ανησυχία της για την άνοδο της άκρας δεξιάς στα μέχρι τώρα αποτελέσματα των εκλογών εξέφρασε η Πόπη Τσαπανίδου. Τι αναφέρει για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ

Για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των εκλογών και τα ποσοστά που φαίνεται να καταλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο MEGA η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου.

«Είναι μία ήττα που φαινόταν από την προηγούμενη κάλπη, του Μαΐου. Θα περιμένουμε να δούμε τα τελικά αποτελέσματα» σημείωσε αρχικά η κ. Τσαπανίδου.

»«Δεν είχαμε τον χρόνο για να κάνουμε τις αλλαγές. Σήμερα εμείς παίρνουμε τα μηνύματα και τα μαθήματά μας. Θα πάμε να εφαρμόσουμε στην πράξη αυτά που ο κόσμος ζητά από εμάς να κάνουμε», δήλωσε η Πόπη Τσαπανίδου. «Το βέβαιο επίσης είναι ότι είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση» συνέχισε.

«Θα έπρεπε όλοι να συζητάμε, να ζητάμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να ασκήσει αντιπολίτευση και μάλιστα ισχυρή αντιπολίτευση σε ένα σύστημα το οποίο αρχίζει να γέρνει κατά πολύ προς την άκρα δεξιά» επεσήμανε σχετικά με την άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων και συνέχισε: «Για πρώτη φορά έχουμε τόσο μεγάλα ποσοστά και τόσο πολλά κόμματα της άκρας δεξιάς στη Βουλή, πρέπει όλους να μας κάνει να ανησυχούμε για την επόμενη μέρα».

Τέλος, δήλωσε σχετικά με τον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ: «είμαστε ένα κόμμα που και έχει κυβερνήσει, και έχει ασκήσει αντιπολίτευση αποτελεσματική και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα