Γη της Ελιάς: Το twitter στα δύο για το επικό φινάλε του Β’ κύκλου

Γη της Ελιάς: Το twitter στα δύο για το επικό φινάλε του Β’ κύκλου

Το φινάλε του Β' κύκλου της δημοφιλούς σειρά του Mega δίχασε τους φαν στο twitter.

Hταν φυσικό και επόμενο το φινάλε του Β’ κύκλου της “Γης ης Ελιάς” που προβάλλεται από το Mega να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως στο twitter.

Οι χρήστες του κοινωνικού μέσου, που έφεραν το trend @GiTisElias στην πρώτη θέση του ελληνικού twitter για αρκετή ώρα φαίνεται ότι διχάστηκαν.

Σε αρκετούς, το φινάλε δεν άρεσε αν και οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές, καθώς την ώρα που η Βασιλική, ο Φίλιππος, ο Στάθης, η Αρετή και η υπόλοιπη παρέα πήγαν βαρκάδα, η πετονιά της Βασιλικής πιάστηκε στη μηχανή και τότε η κοπέλα βούτηξε στη θάλασσα.

Όμως ήταν δύσκολο να βγει, καθώς μπλέχτηκαν εκεί και τα κρόσσια της μπλούζας της με τον σύζυγό της και τον πατέρα της να προσπαθούν να την σώσουν.

Παράλληλα, η δεξίωση στο σπίτι του Ισίδωρου μετατράπηκε σε αιματηρή ομηρία με πυροβολισμούς να ακούγονται και τον αστυνόμο Κουράκο με την ομάδα να βρίσκονται έξω μη μπορώντας να κατανοήσουν τι συμβαίνει.

Ισως οι φαν περίμεναν κάτι περισσότερο…

Από την άλλη το υποθαλάσσιο γύρισμα στη σκηνή της Αρετής, του Φίλιππου και του Στάθη προκάλεσε πολλά θετικά σχόλια αφού όντως μία τέτοια σκηνή είναι μάλλον σπάνια σε ελληνική παραγωγή.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets

Η σειρά θα συνεχιστεί από τον Σεπτέμβριο με τον Γ’ κύκλο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα