Κίνηση στους δρόμους: Προβλήματα στη Βουλιαγμένης λόγω τροχαίου, στο “κόκκινο” ο Κηφισός – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: Προβλήματα στη Βουλιαγμένης λόγω τροχαίου, στο “κόκκινο” ο Κηφισός – LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Κίνηση στους δρόμους ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Μεγάλη ταλαιπωρία για τα διερχόμενα οχήματα από την άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού. Δύο τροχαία στην Αθήνα. Σε ποιους δρόμους του λεκανοπεδίου καταγράφεται αυξημένη κίνηση.

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας σήμερα, Πέμπτη (22/06), γι’ αυτό και οι οδηγοί θα πρέπει να “οπλιστούν” με υπομονή.

Ειδικότερα, πολύ μεγάλο πρόβλημα καταγράφεται στη Βουλιαγμένης προς Αθήνα κατά μήκος της Δάφνης λόγω τροχαίου ατυχήματος. Καθυστερήσεις υπάρχουν στην Εθνικής Αντιστάσεως και στην Ηλιουπόλεως στην ίδια περιοχή.

Παράλληλα, πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισού, όπου και τα δύο ρεύματα είναι στο “κόκκινο”, και στον Σκαραμαγκά και στην κάθοδο της Κηφισίας από τη Νέα Ερυθραία προς την Κηφισιά επίσης λόγω τροχαίου, ενώ κυκλοφοριακό κομφούζιο έχει προκληθεί στον κόμβο Μεταμόρφωσης.

Την ίδια στιγμή, κίνηση υπάρχει τμηματικά στο ρεύμα ανόδου της Λεωφόρου Κηφισίας, ενώ όσον αφορά στο κέντρο της Αθήνας τα πράγματα είναι καλύτερα, αν και υπάρχουν μικροπροβλήματα σε συγκεκριμένα σημεία της Βασιλίσσης Σοφίας, της Βασιλέως Κωνσταντίνου και της Καλλιρόης.

Τέλος, αυξημένη είναι η κίνηση στην Λεωφόρο Ποσειδώνος και στη Μικράς Ασίας με κατεύθυνση προς Πειραιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα