Ιωάννης Παπαζήσης: “Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος και απωθημένο της ζωής μου”

Ιωάννης Παπαζήσης: “Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος και απωθημένο της ζωής μου”
Ιωάννης Παπαζήσης glomex - ant1

Η εξομολόγηση του Ιωάννη Παπαζήση για "τη μεγαλύτερη βλακεία" στην καριέρα του. Όσα είπε για τη σχέση με τον γιο του.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show”, το βράδυ της Δευτέρας, όπου αποκάλυψε το μεγάλο λάθος που έκανε σχετικά με τη δουλειά του, το οποίο, όπως δήλωσε, έχει μετανιώσει.

«Εμένα η μεγαλύτερή μου βλακεία ήταν που δεν έφυγα στο εξωτερικό. Το 2010, πριν την κρίση, εγώ ήθελα πάντα να κατέβω από τη Δράμα στην Αθήνα, να κάνω πολύ γρήγορα πράγματα, να βγάλω κανένα φράγκο και να σηκωθώ να φύγω στην Αμερική. Ήθελα να πάω στη Νέα Υόρκη, να μάθω τη γλώσσα από την αρχή και να μπω σε θεατρικές ομάδες για να ζήσω εκεί, αλλά όχι με το όνειρο του Λος Άντζελες. Ήθελα να ζήσω εκεί, ακόμη και εάν αποτύχω», τόνισε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Το λέω πολύ ώριμα πλέον, ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος και απωθημένο που έχω στη ζωή μου, μέχρι σήμερα».

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε για την καριέρα του, για την καλοκαιρινή του περιοδεία με την παράσταση «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή, αλλά και για τον ρόλο του στη σειρά της ΕΡΤ1 «Ο όρκος ΙΙ».

Όσον αφορά τον γιο του, ο ηθοποιός υποστήριξε: «Ο γιος μου απομυθοποίησε τη σοβαροφάνεια που είχα σε κάποια πράγματα και κυρίως στη δουλειά μου. Το 2012 βγήκα στην Επίδαυρο, πριν βγω νόμιζα θα λιποθυμήσω. Το 2018 έχοντας τον Ιάσονα μέσα μου ήταν σαν να βγαίνω στο μπαλκόνι του σπιτιού μου».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα