Τσακαλώτος: “Πολύ μεγάλη ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ, είμαι σίγουρος πως ο Τσίπρας θα αναστοχαστεί”

Τσακαλώτος: “Πολύ μεγάλη ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ, είμαι σίγουρος πως ο Τσίπρας θα αναστοχαστεί”
Ευκλείδης Τσακαλώτος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Για "μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ" στις εκλογές, έκανε λόγο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχολιάζοντας τα πρώτα αποτελέσματα και τη μεγάλη νίκη της ΝΔ. Το σχόλιο

Τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα κλήθηκε να σχολιάσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, κάνοντας λόγο για “μεγάλη νίκη της ΝΔ”.

Αντίστοιχα, χαρακτήρισε “πολύ μεγάλη” την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ κάτι που, όπως παραδέχτηκε, συνέβη και στις πρώτες εκλογές της 21ης Μαΐου.

“Θεωρώ ότι η μεγάλη ήττα ήταν και στις πρώτες εκλογές και άρα ήταν δύσκολο να κάνεις μετά το οτιδήποτε. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται πολύ μεγάλος αναστοχασμός. Είμαστε μεγάλο κόμμα με εσωτερικές διαδικασίες”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Σε ό,τι αφορά την επόμενη ημέρα στο κόμμα και τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Τσακαλώτος σχολίασε: Είμαι σίγουρος ότι και ο Αλέξης θα αναστοχαστεί. Θα το συζητήσει με τους συνεργάτες του και με στελέχη”.

Ερωτηθείς για τι θα πει ο ίδιος προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Τσακαλώτος θέλησε να κρατήσει αποστάσεις λέγοντας τα εξής: “Θα μου επιτρέψετε να μην απαντήσω τι θα τον συμβούλευα”.

Τέλος, για την εμφανίση των τριών ακροδεξιών κομμάτων που φαίνεται να μπαίνουν στη Βουλή, χαρακτήρισε πολύ ανησυχητικό το αποτέλεσμα κάνοντας λόγο για πανευρωπαϊκό φαινόμενο της ανόδου της άκρας δεξιάς.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσει

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα