Χρήστος Χωμενίδης στο NEWS 24/7: “Η μεγάλη απόσταση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καλή για τη Δημοκρατία”

Χρήστος Χωμενίδης στο NEWS 24/7: “Η μεγάλη απόσταση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καλή για τη Δημοκρατία”
Ο Χρήστος Χωμενίδης

Την μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων, όπως διαμορφώθηκε στις εκλογές του Μαΐου, σχολίασε ο συγγραφέας στην εκπομπή του NEWS 24/7.

Δεν είναι καλό για τη Δημοκρατία η μεγάλη απόσταση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ“, όπως αυτή διαμορφώθηκε στις εκλογές του Μαΐου, επεσήμανε ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης μιλώντας στην εκπομπή του NEWS 24/7.

Θεωρώ ότι δεν είναι καλό για τη Δημοκρατία αυτή η απόσταση ανάμεσα στα δύο πρώτα κόμματα. Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα με checks και balance. Το γεγονός ότι το δεύτερο κόμμα δεν μπόρεσε να δώσει μια άλλη εκδοχή, είναι δικό του πρόβλημα” τόνισε ο Χρ. Χωμενίδης και πρόσθεσε: “Μου κάνει εντύπωση πόσο οι άλλοι, όχι ο Μητσοτάκης, έχασαν την επαφή“, σημειώνοντας ότι “Δεν τίθενται ζητήματα που ενδιαφέρουν τη νεολαία“.

Επανέλαβε ότι “δεν θεωρώ τον ΣΥΡΙΖΑ αριστερό κόμμα“. “Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να ψηφίζαμε πρώτο και δεύτερο κόμμα προτίμησης και οι κοινοβουλευτικοί συσχετισμοί να διαμορφώνονταν και από αυτό ως κριτήριο. Στις εκλογές που δεν ακολουθούν άλλες εκλογές, εγώ τοποθετούμαι εικάζοντας πώς θα τοποθετηθεί η πλειοψηφία” σημείωσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα