Ίσμα Τουλάτου: Σήμερα η κηδεία της δημοσιογράφου

Ίσμα Τουλάτου: Σήμερα η κηδεία της δημοσιογράφου
Ίσμα Τουλάτου FACEBOOK

Το τελευταίο "αντίο" στη δημοσιογράφο Ίσμα Τουλάτου θα πουν σήμερα οικογένεια, συγγενείς και φίλοι της.

Σήμερα, Σάββατο 15 Ιουλίου, θα τελεστεί η κηδεία της δημοσιογράφου Ίσμας Τουλάτου, η οποία έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, λίγες μόλις ημέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Σύμφωνα με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, η κηδεία της συναδέλφου Ισμήνης (Ίσμας) Τουλάτου θα τελεστεί το Σάββατο, 15 Ιουλίου 2022, στις 12μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο χωριό Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία.

Η Ίσμα Τουλάτου ασχολούταν με το πολιτιστικό ρεπορτάζ και είχε συνεργαστεί με πολλά ΜΜΕ, ανάμεσα στα οποία το ΒΗΜΑ, η Athens Voice και το iefimerida.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή με ανάρτησή της η δημοσιογράφος Ελένη Σπανόπουλου, με πληροφορίες να θέλουν η αιτία θανάτου να είναι η εγκεφαλική αιμορραγία παθολογικής αιτίας.

“Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα. Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. υποκλίνομαι στη δύναμη σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό” έγραψε στην ανάρτησή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιογράφος κατέρρευσε ξαφνικά στο σπίτι της και «έφυγε» μέσα σε ελάχιστο χρόνο, παρά τις προσπάθειες του γιατρού της, που βρέθηκε αμέσως κοντά της. Λίγο αργότερα, και ενώ είχε διακομισθεί στο μαιευτήριο Ελενα και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, γεννήθηκε με καισαρική τομή το κοριτσάκι της, που πλέον νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα νεογνών.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα