Tupac: Ανοίγει, 27 χρόνια μετά, η υπόθεση δολοφονίας του ράπερ – Εκδόθηκε ένταλμα έρευνας

Tupac: Ανοίγει, 27 χρόνια μετά, η υπόθεση δολοφονίας του ράπερ – Εκδόθηκε ένταλμα έρευνας
Ο Tupac Shakur AP

Αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε ένα σπίτι, το οποίο να ανήκει στη σύζυγο ενός άνδρα που φέρεται να εμπλέκεται στην ανεξιχνίαστη δολοφονία του ράπερ Tupac Shakur.

Οι αρχές της Νεβάδα των ΗΠΑ επιβεβαίωσαν την Τρίτη ότι εξέδωσαν ένταλμα έρευνας σε σχέση με την ανεξιχνίαστη δολοφονία του ράπερ Tupac Shakur η οποία σημειώθιηκε πριν από 27 χρόνια.

Ο Tupac, μια από τις γνωστές φιγούρες του hip-hop, πέθανε σε ηλικία 25 ετών τη νύχτα της 7ης Σεπτεμβρίου 1996 μετά από πυροβολισμούς στο Λας Βέγκας.

Η αστυνομίας του Λας Βέγκας δήλωσε ότι το ένταλμα έρευνας εκδώθηκε τη Δευτέρα. Αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε ένα σπίτι, το οποίο φέρεται να ανήκει στη σύζυγο ενός άνδρα, ο οποίος υπήρξε μέλος συμμορίας με έδρα την Καλιφόρνια, του Keefe D.

Ο Tupac Shakur AP


Ο εκπρόσωπος του τμήματος, όπως αναφέρει ο Guardian είπε σε μια σύντομη δήλωση, ότι δεν μπορούσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο γνωστός ράπερ δολοφονήθηκε ενώ καθόταν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο με τον Marion “Suge” Knight, επικεφαλής της Death Row Records. Η αστυνομία είπε ότι οι δυο τους σταμάτησαν σε ένα κόκκινο φανάρι κοντά στη λεωφόρο του Λας Βέγκας όταν μια λευκή Cadillac βρέθηκε δίπλα τους και ξέσπασαν πυροβολισμοί.

Πυροβολήθηκε πολλές φορές, ο Tupac Shakur μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου πέθανε μια εβδομάδα αργότερα.

Δεν έχουν γίνει ποτέ συλλήψεις για την δολοφονία του. Η αστυνομία του Λας Βέγκας είχε πει στο παρελθόν ότι η έρευνα σταμάτησε γρήγορα επειδή οι μάρτυρες αρνήθηκαν να συνεργαστούν.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα