Βρετανία: Συναγερμός μετά από επίθεση με μαχαίρι σε νοσοκομείο – Δύο τραυματίες

Βρετανία: Συναγερμός μετά από επίθεση με μαχαίρι σε νοσοκομείο – Δύο τραυματίες
Αστυνομία, Βρετανία istock

Μεγάλη κινητοποίηση των βρετανικών αρχών για επίθεση με μαχαίρι σε νοσοκομείο στα δυτικά του Λονδίνου, από την οποία δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν. Συνελήφθη ένας ύποπτος.

Δύο άνθρωποι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι στο νοσοκομείο Central Middlesex στο δυτικό Λονδίνο, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία, σημειώνοντας ότι ένας άνδρας συνελήφθη.

Ένοπλοι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε ένα περιστατικό στο νοσοκομείο Central Middlesex αφού κλήθηκαν στις 13.18 τοπική ώρα (15:18 ώρα Ελλάδας) και βρήκαν δύο ανθρώπους με τραύματα από μαχαίρι. Η αστυνομία είπε ότι ένας από αυτούς έφερε τραύματα απειλητικά για τη ζωή του.

“Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα έξω από το νοσοκομείο”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, προσθέτοντας ότι ο άνδρας αυτός νοσηλεύεται επίσης με απειλητικά για τη ζωή του τραύματα, που πιστεύεται ότι προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του.

“Η αστυνομία εργάζεται για να εξακριβώσει τις συνθήκες. Προς το παρόν το περιστατικό δεν ερευνάται ως τρομοκρατική ενέργεια”, ξεκαθαρίζεται επίσης.

Το νοσοκομείο έκλεισε προσωρινά, ωστόσο άνοιξε ξανά, είπε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι οι αστυνομικοί θα παραμείνουν στο σημείο ενώ διεξάγονται περαιτέρω έρευνες, χωρίς ωστόσο να αναζητούνται άλλοι ύποπτοι.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα