Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλες καθυστερήσεις στην Αθηνών-Λαμίας λόγω τροχαίου – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλες καθυστερήσεις στην Αθηνών-Λαμίας λόγω τροχαίου – LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Κίνηση στους δρόμους EUROKINISSI

Καθυστερήσεις σε αρκετούς κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία της Κυριακής (25/06). Στο "κόκκινο" η κίνηση στην Αθηνών-Λαμίας λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους σήμερα, Κυριακή (25/06), καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης.

Το μεγαλύτερη πρόβλημα καταγράφεται σε εθνικές οδούς, λιμάνια και αεροδρόμια, αφού πολλοί ετεροδημότες να μεταβαίνουν στον τόπο που ψηφίζουν.

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται επί της Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα εξόδου, στο ύψος της Αττικής Οδού, λόγω τροχαίου ατυχήματος. Τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από το ύψος Περιστερίου μέχρι και την Αττική Οδό. Η κυκλοφορία των οχημάτων δεν διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα.

Την ίδια στιγμή, όμως, ένας μεγάλος αριθμός πολιτών, που είτε έχει ήδη ψηφίσει είτε σκοπεύει να το κάνει αργότερα, καθώς οι κάλπες θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 7 το απόγευμα, μεταβαίνει για μπάνιο. Ο καιρός είναι πολύ ζεστός, οπότε αρκετοί είναι οι εκείνοι που αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την ημέρα.

Έτσι, στο “κόκκινο” είναι οι δρόμοι που οδηγούν σε παραλιακές περιοχές, εντός ή εκτός Αττικής. Μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται στις παραλιακές οδούς και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και Λεωφόρο Καραμανλή, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Επίσης, κίνηση παρατηρείται στη Λεωφόρο Κηφισού, αλλά κυρίως στην Εθνικό Οδό Αθηνών Κορίνθου και στην Αττική Οδό.

Δείτε αναλυτικά στον παρακάτω χάρτη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα