Η θερμοκρασία ανέβηκε και οι Αθηναίοι ξεχύθηκαν στις παραλίες – Εικόνες

Η θερμοκρασία ανέβηκε και οι Αθηναίοι ξεχύθηκαν στις παραλίες – Εικόνες
Κόσμος στις παραλίες της Αττικής Eurokinissi

Πλήθος κόσμου στις παραλίες της πρωτεύουσας την Κυριακή, την ώρα που οι πρώτοι αδειούχοι έχουν ήδη "χαιρετήσει". Δείτε φωτογραφίες. Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός από Δευτέρα.

Μπήκαν για τα καλά οι ζέστες στη χώρα, ενώ άρχισαν να αποχωρούν από το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου και οι πρώτοι αδειούχοι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Από όσους έμειναν πίσω πάντως, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επέλεξαν τις κοντινές παραλίες της Αθήνας για να δροσιστούν την ώρα που ο υδράργυρος ξεπερνούσε τους 32 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι της Κυριακής.

Κόσμος στις παραλίες της Αττικής Eurokinissi

Σε όλη τη διάρκεια της μέρας, η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη στο παραλιακό μέτωπο της πρωτεύουσας, με πλήθος κόσμου να σπεύδει ηλιοθεραπεία και τις πρώτες τους βουτιές.

Δείτε εικόνες από τις παραλίες της Αθήνας:

Eurokinissi

Eurokinissi

Eurokinissi

ΙΝΤΙΜΕ

ΙΝΤΙΜΕ

ΙΝΤΙΜΕ

ΙΝΤΙΜΕ

Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Στη Θράκη λίγες νεφώσεις οι οποίες από τις προμεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 33 με 35 βαθμούς και στα νησιά τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 04-07-2023

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στη χώρα, από το μεσημέρι όμως στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Τα φαινόμενα το βράδυ θα περιοριστούν στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 05-07-2023

Στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά και το μεσημέρι – απόγευμα και στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή όμβρους και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Στη νησιωτική Ελλάδα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα