Ειρήνη Αγαπηδάκη: Θετική στον κορονοϊό η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας – Δεν θα παραστεί στην ορκωμοσία της κυβέρνησης

Ειρήνη Αγαπηδάκη: Θετική στον κορονοϊό η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας – Δεν θα παραστεί στην ορκωμοσία της κυβέρνησης
Η Ειρήνη Αγαπηδάκη Eurokinissi

Απούσα από την ορκωμοσία της κυβέρνησης αλλά και από την τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου Υγείας θα είναι η Ειρήνη Αγαπηδάκη, η οποία γνωστοποίησε πως νόησε με κορονοϊό.

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η νέα αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή της στο facebook.

Συνεπώς, η κα. Αγαπηδάκη δεν θα παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης το μεσημέρι της Τρίτης, ούτε και στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου Υγείας.

“Τρία χρόνια δεν κολλησα covid και τα καταφερα τώρα. Μπράβο Φαίδων!”, ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Ειρήνη Αγαπηδάκη: Ποια είναι η νέα αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη ήταν η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και στις δύο εκλογές, της 21ης Μαΐου και της 25ης Ιουνίου.Είναι Ψυχολόγος, με μεταπτυχιακό στην «Προαγωγή και Αγωγή Υγείας» από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου έλαβε και το διδακτορικό της δίπλωμα. Από τις 24 Νοεμβρίου 2019 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης την είχε ορίσε Εθνική Συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα. Ήταν επίσης Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα