Βόλος: Νεκρό άλογο που βρέθηκε δεμένο με σκοινί – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του

Βόλος: Νεκρό άλογο που βρέθηκε δεμένο με σκοινί – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του
ΕΡΤ

Νεκρό βρέθηκε ένα άλογο το οποίο ήταν δεμένο με σκοινί στο Βόλο. Πρόστιμο 60.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη που είχε δέσει ακόμα ένα στο ίδιο σημείο.

Νεκρό βρέθηκε ένα άλογο το οποίο ήταν δεμένο με σκοινί, ενώ ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος συνελήφθη, φέρεται να είχε δέσει ακόμη ένα άλογο το οποίο βρέθηκε στο ίδιο σημείο, στην πόλη του Βόλου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, το πρωί του Σαββάτου συνελήφθη στο Βόλο ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών περί ζωοκτονίας και περί ευζωίας ζώων συντροφιάς.

Το βράδυ της Παρασκευής, σε παραποτάμια περιοχή της πόλης του Βόλου, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας ανευρέθηκαν δύο άλογα, ιδιοκτησίας του δράστη, ένα εκ των οποίων νεκρό και το άλλο εν ζωή, περιδεμένο με σκοινί.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, σε βάρος του οποίου βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους -60.000- ευρώ.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα