Ηλεία: Στον εισαγγελέα ο ηλικιωμένος που σκότωσε τον 52χρονο επειδή τα ζώα μπήκαν στο χωράφι του

Ηλεία: Στον εισαγγελέα ο ηλικιωμένος που σκότωσε τον 52χρονο επειδή τα ζώα μπήκαν στο χωράφι του
patrisnews.gr

Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Αμαλιάδας πέρασε το μεσημέρι της Δευτέρας ο ηλικιωμένος που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία συγχωριανού του στην Ηλεία.

Λίγο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου της Αμαλιάδας ο συλληφθείς για τη δολοφονία του 52χρονου στην Αγία Τριάδα Ηλείας, ο οποίος φέρεται να σκότωσε συγχωριανό του όταν τα ζώα του μπήκαν στο χωράφι του.

Ο 80χρονος άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για την ανθρωποκτονία του κτηνοτρόφου αλλά και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του αδερφού του θύματος.

Πώς συνέβη η εν ψυχρώ δολοφονία

Η εν ψυχρώ δολοφονία που έχει συγκλονίσει την Αγία Τριάδα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας στην Ηλεία έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης (20/6), όταν ο 52χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, ηλικίας από 12 έως 18 ετών, δέχτηκε τηλεφώνημα από τον 80χρονο ο οποίος του ζήτησε τον λόγο και το θύμα μετέβη στο σημείο για να εξακριβώσει αν τα ζώα του, είχαν προκαλέσει φθορές στην ιδιοκτησία του δράστη.

«Εδώ που φτάσαμε τι να σου πω; Μου έχεις κάνει τόσα πολλά… σκότωσέ με, τι να σου πω!» ήταν τα τελευταία λόγια του 52χρονου λίγες στιγμές πριν ο ηλικιωμένος τον πυροβολήσει δυο φορές πισώπλατα σχεδόν εξ’ επαφής αφαιρώντας του τη ζωή επειδή λίγα γίδια που είχε στην ιδιοκτησία του το θύμα, πάτησαν το χωράφι του 80χρονου δράστη.

Όπως αναφέρει το patrisnews.gr, ο 80χρονος δεν έμεινε μόνο εκεί και με την καραμπίνα ανά χείρας, πήγε στο χωράφι και λογομάχησε με τον 52χρονο, ο οποίος φέρεται σε ήπιο τόνο να του είπε «τι να κάνω τώρα, δε φταίω εγώ γι’ αυτό που έγινε» και αφού προσπάθησε μαζί με τον αδελφό του να μαζέψει τα ζώα του, επιχείρησε να αποχωρήσει.

Ήταν η στιγμή εκείνη που ο δράστης σήκωσε την καραμπίνα και αφού το θύμα είχε γυρίσει την πλάτη του για να φύγει, τον πυροβόλησε δυο φορές στην πλάτη από απόσταση σχεδόν τριών μέτρων.

Στη συνέχεια ο αδελφός του θύματος, ο οποίος είχε πάει στο χωράφι νωρίτερα από όλους και είδε τον μικρότερο του αδελφό να πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια του, παρά το αρχικό σοκ, επιχείρησε να αφοπλίσει τον δράστη.

Εκείνος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και επιχείρησε να τον πυροβολήσει αλλά ευτυχώς δεν είχε αλλά φυσίγγια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα