Emma Watson: Το φόρεμά της “αψηφά” τους νόμους της φυσικής – “Κρέμεται από τα αυτιά σου;”

Emma Watson: Το φόρεμά της “αψηφά” τους νόμους της φυσικής – “Κρέμεται από τα αυτιά σου;”
Έμα Γουάτσον Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Πολλά ερωτήματα προκάλεσε η επιλογή της Emma Watson να φορέσει ένα φόρεμα γνωστού οίκου το οποίο φαίνεται να αψηφά τη βαρύτητα και να "κρέμεται" προς τα πάνω. Ανάστατοι οι χρήστες του διαδικτύου.

Οι avant-garde εμφανίσεις πάντα κλέβουν τις εντυπώσεις και γίνονται θέμα συζήτησης, με τους σταρ του κινηματογράφου και της τηλεόρασης συχνά να τις επιλέγουν τόσο σε επίσημες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί όσο και εκτός από αυτό, θέλοντας να ξεφύγουν από τα συμβατικά look.

Αυτό έκανε και η ηθοποιός Έμα Γουάτσον (Emma Watson) στη φωτογράφιση για τη νέα μάρκα ποτού τζιν που έχει δημιουργήσει μαζί με τον αδελφό της, Άλεξ, το οποίο ονομάζεται Renais. Η Γουάτσον ποζάρει δίπλα στον αδερφό της, ωστόσο τα βλέμματα όλων κατευθύνονται στο γαλάζιο φόρεμα που φοράει, καθώς μοιάζει να έχει φορεθεί ανάποδα, αφού οι μύτες του φορέματος αντί για κάτω “κρέμονται” προς τα πάνω, αψηφώντας τους νόμους της φυσικής και της βαρύτητας.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν αδυνατώντας να καταλάβουν πως γίνεται αυτό, αφού το φόρεμα φαίνεται να μη στηρίζεται κάπου.

Το φόρεμα είπε wingardium levisa“, έγραψε ένας χρήστης για να συμπληρώσει ένας άλλος “Αυτό το φόρεμα αψηφά τη φυσική“.

Το φόρεμα μοιάζει σαν να επιπλέει. Προσπαθώ να καταλάβω”, είπε μία χρήστης του Instagram, με έναν άλλον να ρωτάει αν το φόρεμα κρέμεται από τα αυτιά της.

Όμως δεν ήταν μόνο το φόρεμα της Γουάτσον που “πρωταγωνίστησε” στην εν λόγω φωτογραφία, αφού κάποιος πολύ παρατηρητικός εντόπισε πως το πουκάμισο του αδερφού της κουμπώθηκε λάθος.

Φυσικά, το φόρεμα ούτε “επιπλέει” ούτε αψηφά τη βαρύτητα και είναι του οίκου Loewe από τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023.

Η ανάρτηση της Έμα Γουάτσον:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα