Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τέσσερα άτομα για επίθεση σε ανήλικους που φορούσαν μπλούζες του Άρη

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τέσσερα άτομα για επίθεση σε ανήλικους που φορούσαν μπλούζες του Άρη
Δικαστήρια Θεσσαλονίκης MotionTeam

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων νεαρών για ληστεία και αδικήματα βίας. Η επίθεση σε βάρος ανηλίκων είχε γίνει στις 26 Μαΐου.

Στην ταυτοποίηση τεσσάρων ατόμων προχώρησαν οι αρχές στη Θεσσαλονίκη για περιστατικό οπαδικής βίας τον περασμένο Μάιο στο Πανόραμα.

Σε βάρος των νεαρών σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για ληστεία κατά συναυτουργία, ληστεία σε συνέργεια και για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Το οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε στις 26/5 στη Θεσσαλονίκη, όπου δέκα άτομα επιτέθηκαν σε ομάδα ανήλικων, καθώς ένας από αυτούς φορούσε μπλούζα του Άρη.

Όπως είχε μεταδώσει το thestival, οι δράστες προσέγγισαν επιθετικά την παρέα των ανήλικων, όταν αντιλήφθηκαν ότι ένας από τους ανήλικους φορούσε μπλούζα με διακριτικά του Άρη. Οι ανήλικοι -περίπου 8 άτομα- έτρεξαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις για να γλιτώσουν.

Οι δράστες εντόπισαν τον 15χρονο που φορούσε μπλούζα του Άρη σε κοντινή απόσταση από το πάρκο. Ένας εκ των δραστών, ηλικίας περίπου 30 ετών, άρπαξε τη ζακέτα και έσκισε τη μπλούζα του ανήλικου.

Στη συνέχεια οι δράστες βρήκαν στην περιοχή έναν ακόμα νεαρό από την παρέα των ανήλικων και τον ξυλοκόπησαν.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα