“Σταθερά Τολμηρά Μπροστά – The Game”: Η ΝΔ έβγαλε παιχνίδι με το πρόγραμμά της

“Σταθερά Τολμηρά Μπροστά – The Game”: Η ΝΔ έβγαλε παιχνίδι με το πρόγραμμά της
Σταθερά Τολμηρά Μπροστά - The Game YouTube

Video game με το πρόγραμά της παρουσίασε η Νέα Δημοκρατία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, "για να αλλάξει πίστα η πατρίδα μας".

Παιχνίδι “για να ξεπεράσετε εμπόδια και παθογένειες” σχεδίασε και λάνσαρε η Νέα Δημοκρατία με τίτλο “Σταθερά Τολμηρά Μπροστά – The Game“, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, ευελπιστώντας να προσελκύσει ξανά ψηφοφόρους όλων των ηλικιών.

Στο συγκεκριμένο video game παρουσιάζονται οι θέσεις και το πρόγραμμα του κόμματος του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον ήρωα του παιχνιδιού να φαίνεται να αποφεύγει “εμπόδια” όπως οι ανισότητες, η μοιρολατρία, την άποψη “αυτή η χώρα δεν αλλάζει” ή τη σκέψη πολλών πως “είναι όλοι ίδιοι”.

“Για να φτάσουμε στην Ελλάδα που θέλουμε, πρέπει πρώτα να ξεπεράσουμε εμπόδια και παθογένειες. Να πιάσουμε στόχους και να σηκωνόμαστε κάθε φορά που σκοντάφτουμε.

Αυτό ακριβώς είναι και το κόνσεπτ του παιχνιδιού που σχεδιάσαμε και λανσάρουμε σήμερα. Μία διαδρομή μπροστά, με προκλήσεις και στόχους. Περνάμε τις πίστες μαζί σταθερά και τολμηρά. Και προχωράμε μόνο μπροστά, για να αλλάξει πίστα η πατρίδα μας!”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Νέα Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα