Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 45χρονος που εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 50χρονο

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 45χρονος που εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 50χρονο
glomex/ΣΚΑΙ

Ολοκληρώθηκε η απολογία του 45χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία του 50χρονου μπροστά σε βενζινάδικο στην Θεσσαλονίκη, μετά από την οποία κρίθηκε προφυλακιστέος.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 45χρονος με καταγωγή από Αλβανία που κατηγορείται για τη δολοφονία του 50χρονου συμπατριώτη του, έξω από βενζινάδικο, στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Κατά την απολογία του, όπως αναφέρει το grtimes.gr, ενώπιον της 6ης τακτικής ανακρίτριας ισχυρίστηκε ότι τον τελευταίο καιρό δεχόταν απειλές από το θύμα, εξαιτίας οικονομικών διαφορών.

Ανέφερε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον συμπατριώτη του και επισήμανε ότι το θύμα τον απείλησε για τη ζωή του και του επιτέθηκε και τόνισε ότι βρισκόταν σε βρασμό ψυχικής 0ρμής.

Το έγκλημα τελέστηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, ενώ ένα 24ωρο αργότερα ο 45χρονος παραδόθηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία, ομολογώντας την πράξη του.

Ο 45χρονος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, κατά πληροφορίες, κατέθεσε ότι προμηθεύτηκε το όπλο – με το οποίο τέλεσε το έγκλημα – για λόγους προστασίας, εξαιτίας των απειλών που, όπως ισχυρίζεται, δεχόταν.

Αφού πυροβόλησε δύο φορές τον 50χρονο, απομακρύνθηκε με το αυτοκίνητό του από τον τόπο του εγκλήματος και κινήθηκε προς την Χαλκιδική, μέσω της της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών. Κατά μήκος της διαδρομής πέταξε το όπλο, ενώ άφησε το όχημα στην παραλία Καλύβες της Χαλκιδικής.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα