Δημήτρης Παπάζογλου: Τα χρόνια χωρίς τον πατέρα του, η φτώχεια και το όνειρο να γίνει χορευτής

Δημήτρης Παπάζογλου: Τα χρόνια χωρίς τον πατέρα του, η φτώχεια και το όνειρο να γίνει χορευτής
Glomex

Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο γνωστός χορογράφος, Δημήτρης Παπάζογλου, ο οποίος μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε, την πρώτη του δουλειά στο δημοτικό και το όνειρο που είχε να γίνει χορευτής από 5 ετών.

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στούντιο 4” βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (16/03) ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Ο γνωστός χορογράφος ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός με όσα είπε, κάνοντας μια αναδρομή από τα παιδικά του χρόνια και πώς τα βίωσε, καθώς ο πατέρας του ήταν απών.

“Η μητέρα μου έχει υποστεί όλες τις συνέπειες του έρωτα από τον οποίο βγήκα εγώ. Τον πατέρα μου τον γνώρισα ελάχιστα, δεν έζησα μαζί του. Είχαμε ανταλλάξει πολύ λίγες κουβέντες και πολύ αραιά. Είχε μπει μέσα μου το γεγονός ότι δεν με αναγνώρισε, όλα αυτά που εισπράττουμε τα χωρισμένα παιδιά.

Το μόνο καλό σε μένα που τώρα μπορώ να το λέω από την πείρα της ζωής και την ηλικία και τη διαδρομή που έχω κάνει, είναι ότι ήμουν ένα χαρούμενο παιδί. Είχα μια χαρούμενη ψυχή και δεν τα πήρε ποτέ όλα αυτά μέσα μου και να έχω ψυχολογικά”, δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Σε άλλο σημείο, εκμυστηρεύτηκε ότι από την ηλικία των 5 ετών ονειρευόταν να γίνει χορευτής ενώ, λόγω των συνθηκών διαβίωσης, χρειάστηκε να κάνει την πρώτη του δουλειά ως ηλεκτρολόγος όταν έγινε 12.

Από 5 χρονών ήξερα ότι θέλω να γίνω χορευτής. Είχαμε ένα ποταμάκι εκεί που μέναμε στο Χαϊδάρι κι εγώ τσουπ πήδαγα το ποταμάκι και τσουπ πήδαγα το ποταμάκι, γιατί φαντασιωνόμουν ότι χόρευα.

Η μητέρα μου έκανε οικιακές εργασίες. Ήμασταν φτωχοί άνθρωποι. Άρχισα να δουλεύω από τα 12 μου. Η πρώτη δουλειά που έκανα ήταν ηλεκτρολόγος και δεν μου άρεσε καθόλου”, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα