Γυναικοκτονία στην Κω: “Είπα στη σύζυγό μου ‘θα πάρεις ένα πτώμα’, λέει ο πατέρας της 27χρονης Αναστάζια

Γυναικοκτονία στην Κω: “Είπα στη σύζυγό μου ‘θα πάρεις ένα πτώμα’, λέει ο πατέρας της 27χρονης Αναστάζια
Η 27χρονη Αναστάζια Ρουμπίνσκα που αγνοείται στην Κω Instagram@anastazja_pati

Τη βεβαιότητά του για την τραγική κατάληξη που θα είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης εξέφρασε ο πατέρας της Αναστάζια, Αντρέι Ρουμπίνσκι. Όσα είπε για την αδικοχαμένη κόρη του.

Στην Κω είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων τα τελευταία 24ωρα, όπου η υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια είχε τη χειρότερη κατάληξη, αφού η ίδια εντοπίστηκε νεκρή από εθελόντρια διασώστη της Πολιτικής Προστασίας εντός του έλους των Αλυκών, στο Τιγκάκι.

Μία εξέλιξη για την οποία ήταν βέβαιος και ο πατέρας της αδικοχαμένης Αναστάζια, Αντρέι Ρουμπίνσκι.

Λίγες ώρες μετά την τραγική εξέλιξη της υπόθεσης, η οποία φαίνεται να αποκτά και πολιτικές διαστάσεις, αφού ο πρωθυπουργός της Πολωνίας επιχειρεί να παρέμβει στο έργο της ελληνικής Δικαιοσύνης, ζητώντας να εκδοθεί ο δράστης στην Πολωνία και να βρεθεί ενώπιον πολωνικού δικαστηρίου, ο πατέρας της 27χρονης μιλώντας σε πολωνικό μέσο ενημέρωσης, ανέφερε ότι από την αρχή είχε άσχημο προαίσθημα και πως δεν είχε αμφιβολία ότι η σορός που εντοπίστηκε χθες, Κυριακή (18/06) ανήκε στην κόρη του.

“Η Αναστάζια ήταν ένα όμορφο κορίτσι. Στην αρχή νόμιζα ότι την πήγαν σε έναν οίκο ανοχής. Στη συνέχεια, όμως, όταν ο 32χρονος συλληφθείς εξήγησε στην αστυνομία ότι είχε οικειοθελώς συναναστραφεί μαζί της και μετά την άφησε, κατάλαβα ότι δεν μπορούσε να τελειώσει καλά“, δήλωσε σε συνέντευξή του στο πολωνικό μέσο onet.pl, ο πατέρας της 27χρονης.

Όταν η γυναίκα του ταξίδεψε στην Ελλάδα την Παρασκευή, ο ίδιος είχε ήδη ένα κακό προαίσθημα. “Της είπα, ‘θα πας για τη σορό της’“, είπε ο Αντρέι Ρουμπίνσκι.

Ο πατέρας της Αναστάζια σε ερώτηση για το πως η κόρη του ήρθε σε επαφή με τον 32χρονο άνδρα από το Μπαγκλαντές, ανέφερε πως η 27χρονη προσέγγισε τον άνδρα καθώς ήθελε να προμηθευτεί χασίς λόγω ενός επώδυνου εγκαύματος στο χέρι που απέκτησε μερικές ημέρες πριν την τραγωδία.

Την εξαπάτησαν, προφανώς περίμεναν να βραδιάσει. Ίσως στις λίγες ώρες που πέρασε μαζί τους, της έβαλαν κάτι στο ποτό. Όταν τηλεφώνησε στον φίλο της, είπε ότι θα την έπαιρνε ένας άντρας. Αλλά αντ’ αυτού την οδήγησε σε κάποιο κενό οικόπεδο”, πρόσθεσε ο ίδιος και τόνισε πως “δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Αναστασία απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε“.

“Υποψιάζομαι ότι είχε ήδη δολοφονηθεί εκείνο το βράδυ, από τη Δευτέρα προς Τρίτη. Ήταν καλό κορίτσι, αν και απερίσκεπτο. Νόμιζε ότι όλοι ήταν φιλικοί“, ανέφερε ο πατέρας της 27χρονης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα