Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο γιος της Μάξιμος εμφανίστηκε στα “Καλύτερά μας χρόνια” και το Twitter “έλιωσε”

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο γιος της Μάξιμος εμφανίστηκε στα “Καλύτερά μας χρόνια” και το Twitter “έλιωσε”
Κατερίνα Παπουτσάκη glomex

Η ηθοποιός είχε προαναγγείλει την εμφάνιση του γιου της στη σειρά, όπως και έγινε στο τελευταίο της επεισόδιο, κλέβοντας τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια στα social media.

Αυλαία μετά από τρεις σεζόν έριξε η σειρά “Τα καλύτερά μας χρόνια” το βράδυ της Τρίτης, με το τελευταίο επεισόδιο να επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη.

Στο φινάλε της σειράς της ΕΡΤ εμφανίστηκε και το “Καραμουζάκι”, το τέταρτο παιδί της οικογένεια, που στην πραγματικότητα είναι ο γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη, Μάξιμος.

Η παρουσία του με τη φανέλα της ΑΕΚ έκλεψε τις εντυπώσεις, μαζί και τα θετικά σχόλια των χρηστών του Twitter που αποθέωσαν τον γιο της ηθοποιού.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε προαναγγείλει τη συμμετοχή του 10χρονου γιου της στο τελευταίο σίριαλ της ΕΡΤ κατά τη συνέντευξή της στο «Στούντιο 4»: “Ο Μάξιμος κάνει τον καραμούζα. Ο καραμούζας είναι το μικρότερό μου παιδί που το αφήσαμε τεσσάρων και το βρίσκουμε οκτώ χρονών. Ο καραμούζας είναι ΑΕΚ, είναι και ο Μάξιμος ΑΕΚ, οπότε η χαρά του ήταν φοβερή.

Προφανώς και αυτό ήταν μια επιθυμία του Μάξιμου, πάρα πολύ καιρό τώρα, ήθελε πάρα πολύ να παίξει. Και βρήκαμε την κατάλληλη στιγμή γιατί ήταν τρεις μέρες γύρισμα, που ήταν μια χαρά. Η δασκάλα στο σχολείο πέρυσι τούς έβαλε το μικρόβιο του θεάτρου και έκαναν μια υπέροχη παράσταση. Από εκεί ξεκίνησε ο Μάξιμος να έλκεται από αυτό. Από εμένα όχι, εγώ αποποιούμαι. Ήταν από το σχολείο το ερέθισμα. Του άρεσε πάρα πολύ και είναι και πάρα πολύ καλός. Δε θα ξαναγίνει, του το εξηγήσαμε αυτό”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα