Γυναικοκτονία στην Κω: Τι είπε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές ενώπιον του ανακριτή

Γυναικοκτονία στην Κω: Τι είπε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές ενώπιον του ανακριτή
Η 27χρονη Αναστάζια ΙΝΤΙΜΕ

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη πήρε από τον ανακριτή της Κω ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που κατηγορείται για αρπαγή της 32χρονη Αναστάζια από την Πολωνία.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, 21 Ιουνίου, ζήτησε και έλαβε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που αποτελεί τον βασικό ύποπτο της υπόθεσης με την 27χρονη Αναστάζια στην Κω και κατηγορείται για αρπαγή και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

Βγαίνοντας από τα γραφεία του Ανακριτή, είπε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν: «Δεν έχω κάνει τίποτα».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 32χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια και θα απολογηθεί την Τετάρτη για την κατηγορία της αρπαγής της, αφού με μέχρι στιγμής δεδομένα και τα στοιχεία που υπάρχουν εναντίον του δεν άλλαξε η κατηγορία σε κάποιο βαρύτερο αδίκημα ή κακούργημα.

Όπως είχε δηλώσει νωρίτερα ο δικηγόρος του 32χρονου, εκείνος δεν ξέρει ότι έχει εντοπιστεί η σορός της.

Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να υπάρχει δεύτερο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Συμπληρωματική απολογία του συντρόφου της 27χρονης

Παράλληλα, κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς ο σύντροφος της 27χρονης, ο οποίος ήταν και αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές, μόλις έγινε γνωστή η τραγική κατάληξη των ερευνών με ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος Πολωνός κλήθηκε από τους αστυνομικούς καθώς οι αρχές εντόπισαν κάποια νέα μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο της άτυχης κοπέλας και χρειάζονταν εξηγήσεις.

Στο κάδρο των ερευνών και δεύτερο πρόσωπο

Στο κάδρο των ερευνών μπαίνει, στο μεταξύ, και ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου υπόπτου, ο οποίος επίσης φαίνεται να έχει πέσει σε αντιφάσεις. Άλλωστε, μόνο δύο τρόποι υπάρχουν για να μπόρεσε το σώμα της άτυχης κοπέλας να βρεθεί εκεί. Είτε να έγιναν όλα στο συγκεκριμένο σημείο, είτε προφανώς με την βοήθεια κάποιου να μεταφέρθηκε το πτώμα της από το σπίτι των δύο αλλοδαπών στον βάλτο.

Υπάρχει δε, βιντεοληπτικό υλικό που δείχνει τον συλληφθέντα με την κοπέλα να πηγαίνουν στο σπίτι του, μετά το μίνι-μάρκετ στις 9 το βράδυ της Δευτέρας, δεν υπάρχει όμως υλικό που να τους δείχνει να φεύγουν, ενώ ο συγκάτοικος δίνει μια διαφορετική εικόνα. Εάν όμως γνώριζαν ότι το απέναντι σπίτι είχε κάμερα που “βλέπει” την είσοδο του ισόγειου σπιτιού τους, ενδεχομένως από ένα πίσω παράθυρο να έγινε η μεταφορά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα