Ηράκλειο: Παραμένει στη ΜΕΘ ο 12χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Το νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο Κρήτης
Το νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο Κρήτης EUROKINISSI

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ηρακλείου παραμένει ο 12χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε θαλάσσια περιοχή του Ρεθύμνου.

Συνεχίζεται η αγωνία για τον 12χρονο που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ηρακλείου μετά την ανάσυρσή του χωρίς τις αισθήσεις του από την θάλασσα σε παραλία του Ρεθύμνου την Κυριακή (9/7).

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 12χρονος παραμένει διασωληνωμένος χωρίς να έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του, η οποία χαρακτηρίζεται βαρύτατη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι επόμενες ώρες αναμένεται να είναι κρίσιμες.

Υπενθυμίζεται ότι το παιδί έβγαλε αρχικά στην ακτή ναυαγοσώστης με τη βοήθεια λουόμενων ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να καταφέρνουν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στη Μονάδα εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα