Survivor: Σοκαρισμένη η Σταυρούλα με την αποχώρηση του Βασάλου – “Μας λείπει ήδη η παρέα του”

Survivor: Σοκαρισμένη η Σταυρούλα με την αποχώρηση του Βασάλου – “Μας λείπει ήδη η παρέα του”
Η Σταυρούλα Glomex

Την έντονη δυσαρέσκειά της για την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου από το Survivor All Star εξέφρασε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Σοκαρισμένοι είναι ακόμη οι παίκτες μετά την ξαφνική αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου από το Survivor All Star, καθώς θεωρούσαν πως ήταν φαβορί.

Ορισμένοι μάλιστα, στεναχωρήθηκαν περισσότερο από άλλους, όπως η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία δήλωσε στην κάμερα του Survivor, πως δεν το περίμενε.

«Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος και ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Όταν άκουσε το όνομά του, δεν το πίστεψε. Νομίζω ότι κανένας μας δεν το πίστεψε και όλοι θεωρήσαμε ότι μας έκανε πλάκα ο Γιώργος Λιανός. Ειδικά τα υπόλοιπα παιδιά που ψήφισαν εμένα, πίστευαν ότι θα φύγω εγώ, οπότε έμειναν άφωνοι κι αυτοί.

Σίγουρα στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για την αποχώρησή του και για την αντίδρασή του κι ήξερα πόσο ήθελε να φτάσει μακριά, οπότε είναι σίγουρα πολύ λυπηρό και σχολιάσαμε με τον Ηλία ότι μας λείπει ήδη η παρέα του» είπε αρχικά λυπημένη.

«Ο Κωνσταντίνος ανέφερε ότι αυτός που θέλει να κερδίσει το Survivor είναι είτε ο Σάκης είτε εγώ. Είπε ότι είναι οι καλύτεροι παίκτες κι ανέφερε συγκεκριμένα ότι είμαι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει από το Survivor.

Σίγουρα με τιμά αυτό και ένιωσα πολύ όμορφα εκείνη την στιγμή γιατί δεν θα πούνε πολλοί ότι είσαι καλή παίκτρια. Είναι κάτι που πραγματικά με συγκίνησε κι ένιωσα πολύ όμορφα εκείνη την στιγμή” είπε κλείνοντας η παίκτρια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα