Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Ελεύθεροι οι γιοι του καταδικασμένου εγκέφαλου της υπόθεσης

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Ελεύθεροι οι γιοι του καταδικασμένου εγκέφαλου της υπόθεσης
Μάριος Παπαγεωργίου EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Οι δύο γιοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες όσα τους αποδίδονται και αφέθηκαν ελεύθεροι. Περιοριστικός όρος μόνο στον έναν από τους δύο.

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στο 2ο Τακτικό Ανακριτή οι δύο γιοι του καταδικασμένου σε ισόβια ως εγκεφάλου της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, οι οποίοι περιλαμβάνονται στο νέο κύκλο κατηγορουμένων για την αποτρόπαια υπόθεση του φοιτητή.

Μετά από δύο προθεσμίες που είχαν λάβει, οι δύο αστυνομικοί, γιοι του πρωταγωνιστή της υπόθεσης, απολογήθηκαν για κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί σε πρόσωπα που προέκυψε εμπλοκή τους κατά τη διάρκεια τη δίκης των βασικών κατηγορουμένων. Οι κατηγορίες αφορούν συνέργεια σε ανθρωποκτονία και αρπαγή κατά συναυτουργία.

Και οι δύο σήμερα ενώπιον του Ανακριτή φέρονται να αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται επικαλούμενοι άλλοθι για την ημέρα που ο φοιτητής εξαφανίστηκε στις 9 Αυγούστου 2012 .

Στον έναν εκ των δύο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα ενώ ο αδελφός του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς την επιβολή όρων.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα