Ricky Martin – Jwan Yosef: Χωρίζουν μετά από 6 χρόνια γάμου – “Επίκεντρο η ανατροφή των παιδιών μας”

Ricky Martin – Jwan Yosef: Χωρίζουν μετά από 6 χρόνια γάμου – “Επίκεντρο η ανατροφή των παιδιών μας”
Ricky Martin - Jwan Yosef Evan Agostini/Invision/AP

Ο Ρίκι Μάρτιν και ο Χουάν Γιόζεφ βάζουν τέλος στον γάμο τους, μετά από 6 χρόνια. Τι αναφέρουν στην κοινή δήλωσή τους.

Ο Ricky Martin και ο Jwan Yosef έκαναν γνωστό πως χωρίζουν μετά από έξι χρόνια γάμου, ωστόσο υποστήριξαν ότι θα βάλουν τα δυνατά τους, ώστε να έχουν «αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον».

Ο 51χρονος Πορτορικανός τραγουδιστής, και ο 38χρονος Συρο-Σουηδός καλλιτέχνης μοιράστηκαν την είδηση του χωρισμού τους σε κοινή δήλωση που έκαναν στο περιοδικό «People» την Πέμπτη, δίνοντας την υπόσχεση να παραμείνουν φίλοι και να φροντίζουν τα παιδιά τους.

«Αποφασίσαμε να τελειώσουμε τον γάμο μας με αγάπη, σεβασμό και αξιοπρέπεια για τα παιδιά μας και τιμώντας όσα ζήσαμε ως ζευγάρι όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια. Η μεγαλύτερη επιθυμία μας τώρα είναι να συνεχίσουμε να έχουμε μια υγιή οικογένεια και μια σχέση με επίκεντρο την ειρήνη και τη φιλία για να συνεχίσουμε την κοινή ανατροφή των παιδιών μας, διατηρώντας τον σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον», ανέφεραν.

Οι δυο τους έχουν μαζί μία 4χρονη κόρη, την Lucia και έναν 3χρονο γιο, τον Renn ενώ ο Μάρτιν είχε υιοθετήσει άλλα δύο δίδυμα αγοράκια, Matteo και Valentino, πριν την γνωριμία του με τον Γιόσεφ.

Ο Ricky και ο Jwan ήρθαν σε επαφή μέσω Instagram το 2015. Συνομιλούσαν διαδικτυακά για επτά μήνες και τότε ήταν που ο Martin ταξίδεψε στο Λονδίνο για να γνωρίσει τον Yosef από κοντά.

Την επόμενη χρονιά ο τραγουδιστής ανακοίνωσε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres ότι οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν. Δυο χρόνια μετά, το 2018, παντρεύτηκαν κρυφά.

Τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς, υιοθέτησαν ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι, ενώ ο Martin είχε αποκτήσει τους δυο γιους του το 2008 μέσω μιας παρένθετης μητέρας και εκείνη την εποχή το ανακοίνωσε και τόνισε πως η διαδικασία είναι πιο γρήγορη και απλή για έναν μόνο πατέρα.

Το 2010 μετά την αποκάλυψη της υιοθεσίας έκανε coming out ως ομοφυλόφιλος, αφού είχε σχέσεις για πολλά χρόνια με άνδρες και γυναίκες.

Ο ίδιος μιλούσε ανοιχτά για την σεξουαλικότητα και την οικογένειά του γιατί ήθελε να δείξει ότι οι οικογένειες με δύο πατέρες είναι κανονικές.

Το διαζύγιο του Ricky Martin, ακολουθεί μια δύσκολη περίοδο για τον ίδιο, καθώς έχουν προηγηθεί καταγγελίες από τον ανιψιό του, Dennis Yadiel Sanchez, ότι οι δυο τους διατηρούσαν σχέση και ότι ο τραγουδιστής μετά το τέλος αυτής, έγινε βίαιος απέναντί του.

Ο Μάρτιν αρνήθηκε τις κατηγορίες καθώς χαρακτήρισε τον ανιψιό του «μπελά», λέγοντας πως έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Δικαστής από το Πουέρτο Ρίκο, απέρριψε την επιβολή περιοριστικών μέτρων στον Ricky Martin, κατόπιν αιτήματος στο Σάντσες αργότερα τον ίδιο μήνα.

Μετά την απελευθέρωση του, ο τραγουδιστής μίλησε στα Μέσα και είπε: «Σε αυτόν που ισχυριζόταν αυτές τις ανοησίες, του εύχομαι τα καλύτερα, και εύχομαι να βρει τη βοήθεια ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει μια νέα ζωή γεμάτη αγάπη και αλήθεια και χαρά για να μην βλάψει κανέναν άλλον».

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Ricky υπέβαλε μήνυση 20 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον του ανιψιού του, ισχυριζόμενος ότι έχει «διωχθεί, πολιορκηθεί, παρενοχληθεί, καταδιωχθεί και εκβιαστεί» από τον 21χρονο, τον οποίο αποκαλεί «απροσάρμοστο άτομο» σύμφωνα με το TMZ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα