Καιρός: Πού θα βρέξει τις επόμενες μέρες – Κανονικές θερμοκρασίες

Καιρός: Πού θα βρέξει τις επόμενες μέρες – Κανονικές θερμοκρασίες
Σύννεφα στα Τρίκαλα Eurokinissi

Βόρειοι άνεμοι έως 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο και κανονικές θερμοκρασίες. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Γενικά αίθριος καιρός το πρωί, αλλά με αστάθεια το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά .
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κανονικά για την εποχή .
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 και τοπικά τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Τρίτη στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και κυρίως στην Πελοπόννησο και τη Στερεά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 30 με 32 βαθμούς και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 28-06-2023

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στη χώρα, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 τοπικά 6 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου και στη νησιωτική χώρα τους 33 βαθμούς Κελσίου .

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 29-06-2023

Στα βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Στα δυτικά, τα κεντρικά ηπειρωτικά και τη δυτική Μακεδονία προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια, από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30-06-2023

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε στα κεντρικά και βόρεια ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις Πέμπτη και Παρασκευή . Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 30 με 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται πιθανή αστάθεια την Πέμπτη . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 27 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα